BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
THE BABY'S CORNER

The baby's corner:
wanneer een droom een winkel wordt 

Beeld_the_babys_corner.jpg

Beste buren,
Geachte collega’s van De Prijkels

Toen ik in 1996 mijn eerste klant mocht verwelkomen in mijn winkel, bonsde mijn hart van verrukking. Mijn moederhart én mijn ondernemershoofd hadden mekaar eindelijk gevonden in the baby’s corner, een babywinkel waar niets zou zijn zoals in de grote ketens. Ik zocht en vond een zalige collectie die warmte, kwaliteit en persoonlijkheid combineerde. En dat laatste is mijn missie geworden: persoonlijk contact met onze klanten, een aanbod écht op maat van wat de zovele aanstaande mama’s en papa’s -  die nu al meer dan twintig jaar over vloer komen – nodig hebben.

 

twintig jaar & twintig mama’s

Vandaag heb ik de eer samen te werken met een topteam in onze winkel van 20 werknemers die bovenal mama’s zijn. Samen met hen vulden we de afgelopen twee decennia het babyassortiment aan met een assortiment voor kinderen. En zo zijn we vandaag een unieke winkelbeleving geworden met fysieke winkel van 2.500 m² en webshop met een waaier aan babyartikelen, zwangerschaps-, baby- en kinderkleding, schoenen, kinderkamers, park- & bedlinnen, educatief speelgoed, kinderwagens, boekentassen, autozitjes en zoveel meer. 

 

online geboortelijsten

The baby’s corner houdt heel erg van én vast aan haar waarden: zorg, veiligheid, kwaliteit en zeker en vast ook vernieuwing. Onze nieuwe geboortelijsttool op onze website is dan ook ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt er alles wat je nodig hebt van checklist tot dreamlist. Je kan waar en wanneer je wil je artikelen aanpassen en aanvullen, controleren welke items al cadeautjes werden van je vrienden en familie en uiteraard in alle rust de inspirerende artikels lezen van onze spruitjesblog met tips, tricks en alle nieuwe collecties.

 

een zorgzame partner voor bedrijven

Onze missie belooft zorg. En dat verlenen we dan ook van ganser harte aan Bedrijvenzone ‘De Prijkels’ en zijn medewerkers, noem het ontzorgen. We werkten daarom mooie voordelen uit voor heerlijke en warme momenten als zwangerschap en geboorte. Stuk voor stuk persoonlijke geschenken die we met zorg samenstellen. Wil je als bedrijf je betrokkenheid tonen, dan doen we dat samen met jou. Zelf kunnen wij ons geen mooier cadeau inbeelden en we hebben heel wat fantasie!

 

Cadeautjestijd

tales of glory – het verhaal van jouw leven

herinneringen maken doe jij, wij zorgen dat ze blijven

The baby’s corner is exclusief verdeler van Tales of Glory, mijn persoonlijk merk, met heerlijke milestonedozen om alle herinneringen aan de baby- en kindertijd mooi en veilig te bewaren. Je bewaart erin van (echo)foto’s tot tutje, eerste babyzachte organic babykleertjes tot eerste schoentjes, van je zwangerschapstest tot je minibijbeltje “Onder mama’s” met al je herinneringen aan het prille moederschap.

Mijn boek “Onder mama’s” is een gids die zorgen uit handen neemt, zowel praktisch als met wijsheid. Aanstaande en jonge ouders vinden er een antwoord op al hun vragen. De emotionele rollercoaster waar ze voor het eerst mee geconfronteerd worden, hoe daarmee omgaan? Hoe verwelkomen ze hun onzekerheden en vragen en bieden ze de baby een veilige plek in een geboorteplan. Kortom, zeeën ervaring en boomhutten vol weetjes, advies en checklijstjes om hen hierbij te helpen. 

 

Ontdek hier de infobrochure

Naar alle cadeaupakketten voor zwangerschap en geboorte.

 

 

Tot binnenkort!

 

Warme groet,

Sonia Pypaert
founder & managing director