BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
THE BABY'S CORNER

The baby's corner: wanneer een droom een winkel wordt 

Beeld_the_babys_corner.jpg

Beste buren,
Geachte collega’s van De Prijkels,


Toen ik in 1996 mijn eerste klant mocht verwelkomen in mijn winkel, bonsde mijn hart van verrukking. Mijn moederhart én mijn ondernemershoofd hadden mekaar eindelijk gevonden in the baby’s corner, een babywinkel waar niets zou zijn zoals in de grote ketens. Ik zocht en vond een zalige collectie die warmte, kwaliteit en persoonlijkheid combineerde. En dat laatste is mijn missie geworden: persoonlijk contact met onze klanten, een aanbod écht op maat van wat de zovele aanstaande mama’s en papa’s - die nu al meer dan twintig jaar over vloer komen – nodig hebben.

 

twintig jaar & twintig mama’s

Vandaag heb ik de eer samen te werken met een topteam in onze winkel van 20 werknemers die bovenal mama’s zijn. Samen met hen vulden we de afgelopen twee decennia het babyassortiment aan met the kid’s corner & the mum’s corner, twee winkels in de winkel die focussen op kind en moeder. En zo zijn we vandaag een unieke beleving geworden van 2500 m2 met een waaier aan babyartikelen, kinderkleding, kinderkamers, park- & bedlinnen, educatief speelgoed, kinderwagens, zwangerschapskleding, schoolartikelen, autozitjes en zoveel meer. Hadden we de goede raad en de stralende glimlach al vermeld?

 

een zorgzame partner voor bedrijven

Onze missie belooft kwaliteit en zorg. En dat verlenen we dan ook van ganser harte aan alle ondernemingen van De Prijkels, noem het ontzorgen. We werkten daarom een heel mooi voordeel uit omtrent onze geboortemanden, geboortelijsten, cadeaubonnen en ander producten voor heerlijke en warme momenten als zwangerschap, geboorte, communie, verjaardag, back to school, sinterklaas en kerstmis. Stuk voor stuk persoonlijke geschenken die we met zorg samenstelden. Wil je als bedrijf je betrokkenheid tonen, dan doen we dat samen met jou. Zelf kunnen wij ons geen mooier cadeau inbeelden en we hebben heel wat fantasie!

 

cadeautjestijd

Als nieuwe partner duiken we de feeërieke eindejaarsperiode van sint & kerst in met alvast een eerste geschenk voor alle collega’s op het bedrijventerrein. Jolien (marketing@babyscorner.be) staat klaar voor alle vragen, contacteer haar gerust en geniet van alle voordelen die we voor jou en je team uitwerkten.

Download hier de voordeelbon voor je medewerkers.

Tot binnenkort!

 

Warme groet,

Sonia Pypaert
founder & managing director