BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
INTERCARE

Schermafbeelding_2019-03-12_om_13.08.44.png

De zekerheid van Intercare

Intercare verzorgt de volledige IT van kmo’s en scholen. Al sinds 1986 zijn we onze expertise aan het uitbouwen. We werken telkens met nieuwe technologieën van toonaangevende leveranciers, maar gaan deze niet blindelings bij u installeren. Van de producten die we aanraden, hebben we opleidingen gevolgd, certificaten behaald en alles eerst grondig getest. Zo kunnen we u ook altijd de meest passende oplossing aanbieden. 

We bekijken uw hele IT-infrastructuur en geven onafhankelijk advies om die efficiënter te laten werken. Of u nu voor de cloud of voor lokale servers kiest, we installeren de oplossing die uw bedrijf het best ondersteunt. Daarbij verzekeren we dat u altijd met uw IT kunt werken. 

Qua software helpen we u met uw ERP-systeem, boekhoudsoftware en documentmanagement. De software die we u voorstellen, is gebruiksvriendelijk, betaalbaar en zorgt voor complete oplossingen op financieel en commercieel vlak. 

Uw IT-beveiliging, netwerk, internetverbinding en telefonie nemen we graag onder handen. Onze permanent bemande supportdienst zorgt goed voor u, ook buiten de kantooruren indien u dat wenst. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in het aanbieden van een performant cloud-platform, genieten onze klanten van een uiterst stabiele omgeving.

Ons doel is vooral dat u tijd bespaart, wij nemen u het “IT-gedoe” uit handen. We hebben daarbij een pragmatische aanpak en no-nonsense mentaliteit: we verkopen alleen producten die we zelf getest hebben en waar we volledig achter staan. 

De broers Gregory en Olivier Mestdagh leiden het 20-koppig bedrijf met trots. Kennis en service blijven ze hoog in het vaandel dragen. Het bedrijf is financieel gezond en garandeert ook op die manier continuïteit aan haar klanten.

U vindt ons online op http://www.intercare.be/nl en kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor een kennismaking of een offerte op maat via verkoop@intercare.be.

olivier.jpegSchermafbeelding_2019-03-12_om_12.59.21.png