BEKIJK ONZE 5 PIJLERS:
FLOW TO GROW

Unlock your Flow to Grow - intuïtief ondernemerschap

VanRafelghemportret2017_bewerkt.jpegSofie-Anne Heyse ondersteunt ondernemers en teamleaders om vanuit hun hart en ziel te ondernemen. De workshops en programma’s bieden praktische tools aan om gecenterd te blijven in stressvolle situaties en om vanuit een ruimer perspectief te reageren op de complexe vraagstukken die het ondernemerschap soms met zich meebrengt.

Je leert jouw intuïtie heel concreet te gebruiken als kompas in je onderneming. Je leert over de kracht van kwetsbaarheid en de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Als ervaren Mindfulnesstrainer creëer ik programma’s waar je kan vertragen, verstillen, bij jezelf komen. Ik creëer een setting om jezelf weer op te laden zodat je helder, gefocust en gecenterd weer verder kan gaan.

Dank zij de technieken uit systemisch werk voor organisaties, leer je naar de onderliggende dynamieken van situaties te kijken, zodat je waardevolle inzichten krijgt over je eigen gedrag en dat van je medewerkers. Deze inzichten helpen om vanuit een ruimer perspectief om te gaan met complexe situaties.

Zo stap je niet alleen in je eigen flow, maar ontgrendel je ook de flow van de teams waarmee je werkt.

Unlock your Flow to Grow !


Meer weten? Check www.flowtogrow.be