Wie wordt in jullie bedrijf als eerste gebeld bij een inbraak?
< TERUG NAAR OVERZICHT

Afgelopen maand was er een inbraak op het bedrijventerrein de Prijkels. Dit gebeurde tijdens de aanwezigheid van de mobiele agent (23.00-5.00) die op dat moment aan de andere kant van het terrein zijn preventieve controle uitvoerde.

Bij het afgaan van het alarm werd door de meldkamer contact opgenomen met een contactpersoon (eerste in lijn op de bellijst) bij de klant. De telefoon van deze persoon stond af, waardoor nadien de tweede in lijn gebeld werd.  Deze persoon was uiteindelijk een uur later ter plaatse en kon enkel nog de inbraak vaststellen.

Dit had vermeden kunnen worden door éénvoudig weg SECURITAS bovenaanop de bellijst te plaatsen. In dit specifieke geval werd de mobiele agent dan meteen als eerste gebeld door de meldkamer en was die binnen enkele minuten ter plaatse geweest. 
Ook voor de alarmen (brand, technisch, inbraak, …) die gegenereerd worden zonder specifieke dreigende aanleiding, zou deze verificatie kosteloos door de mobiele agent kunnen gedaan worden tijdens zijn aanwezigheid.

Check en kijk dus zeker hoe het zit met de volgorde op jullie bellijst. Wie wordt bij jullie als eerste gebeld? 

Weet je niet hoe de prioriteit is op de bellijst voor jouw bedrijf? Wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op via Wouter De Roo, Contactpersoon bij Securitas voor onze bedrijvenzone via wouter.de.roo@securitas.be 

OP DIE MANIER MAAKT U OPTIMAAL GEBRUIK VAN UW LIDMAATSCHAP BINNEN CONSORTIUM DE PRIJKELS.

 

Schermafbeelding_2020-09-30_om_21.20.15.png