Video Deinze Industrie: Aangepast werken tijdens Corona
< TERUG NAAR OVERZICHT

 Aangepast werken tijdens Corona

  

Vanuit de stelling dat de wereld en dus ook het werkveld er nog lang anders zal uitzien, maar we de wereld niet helemaal stil kunnen laten liggen, willen we bedrijven inspireren met concrete veiligheidsmaatregelen.
In samenwerking met maatwerkbedrijf Demival, waar intussen de helft van de 600 werknemers -met aangepaste maatregelen- terug is opgestart, heeft Deinze Industrie vzw een demo-film gemaakt met veiligheidsmaatregelen ingedeeld in drie groepen: 
- afstand houden
- bescherming
- ontsmetting
 
Het zijn maatregelen die elk bedrijf in de sector aangepast volgens de infrastructuur kan inzetten. Het is een kwestie van planning, discipline en aanpak.
 
Ervan overtuigd zijnde dat werken en ondernemen nog voor lange tijd anders zal moeten, willen we de economie duurzaam en veilig terug op gang trekken.
 
De demo-film 'van en voor ondernemers' is een voorbeeld voor de solidariteit en gedeelde inspanningen die geleverd worden. Vele (zorg)ondernemingen én medewerkers geven het beste van zichzelf in deze moeilijke tijden en dat moeten we bijzonder appreciëren.
De demo-film kan echt inspirerend werken om zowel op kleone als op grote schaal toe te passen op de werkvloer. Er steken zowel ideeën in voor de productionele als voor de dienstverlendende sector. Het is een kwestie van te plannen en in uitvoering te brengen in het belang van medewerkers, klanten én leveranciers.
 
Garanties heeft niemand, maar we kunnen wel ons uiterste best doen om een zo veilig mogelijk kader te creëren, de regels te respecteren en zodoende de economische relance een duw in de rug te geven. 
 
 
Klik op onderstaande beeld om de video te starten.