Werken openbaar domein De Prijkels
< TERUG NAAR OVERZICHT

AGRISTO Nazareth nv laat binnenkort werken uitvoeren op het openbaar domein.

Er wordt een effluentleiding geplaatst vanaf de site in de industriezone De Prijkels, Venecoweg 12 in 9810 Nazareth tot aan de Leie, Achterstraat-Bliekstraat in Deinze (Astene). Het tracé is 4.400 m lang.

 

Trace_prijkels.jpg

 

Deze werken zijn in diverse fasen gepland en nemen een aanvang op 1 maart 2021 met een voorziene uitvoeringsperiode van ongeveer 8 maanden over gans dit tracé. De uitvoeringsperiode is onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden.

Afhankelijk van de fase van de werken zal er lokale hinder zijn. Gezien de werken voornamelijk via de techniek van gestuurde boringen worden uitgevoerd, zal deze hinder zich grotendeels beperken tot de locatie waar de leiding onder de grond wordt ingebracht en terug naar boven komt en daar waar de buizen bovengronds aan elkaar worden gelast.

 

Principe tekening gestuurde boring:

principetekening.jpg


 

Site De Prijkels – specifiek tracé


specifiektrajectprijkels.jpg

 

Binnen de industriezone wordt de leiding geplaatst in de bermen naast de rijweg. Ook hier is dit met dezelfde technische uitvoering, namelijk via een gestuurde boring. Hiervoor zijn er momenteel een drietal opstellingen voorzien.

De timing van de uitvoering in de bedrijvenzone loopt van 15 maart 2021 t.e.m. 23 april 2021. 

  

Mogelijks kan er hinder ontstaan naar de toegankelijkheid van bepaalde bedrijven, gezien de effluentleiding voorafgaandelijk bovengronds aan elkaar wordt gelast tot één grote lengte en in de fase van het intrekken over zijn gehele lengte langs de zijkant van de weg moet worden uitgerold. 

Als er individuele hinder kan voortvloeien uit deze werken naar het private perceel, wordt er 2 weken voorafgaandelijk aan de uitvoering contact opgenomen door de uitvoerende aannemer. 

De aannemer belast met de uitvoering van de opdracht is de nv Ondernemingen Vindevogel uit Kruisem (contactpersoon: Wim Devriese; wim.devriese@vindevogel.be). 

 
 

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!

Indian Summer 2022

Op vrijdagavond 16/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg).