Webinar Employer Branding
< TERUG NAAR OVERZICHT

Hoe trek je nieuwe talenten aan?

 

In samenwerking van VDAB organiseert Deinze Industrie het webinar 'Employer Branding.'

Dat er altijd sterke talenten zullen blijven nodig zijn, bewees Deinze Industrie Jobcafé in oktober 2020, waar 15 bezoekers rechtstreeks door onze bedrijven werden aangetrokken. 

Nu, potentiële werknemers kiezen alsmaar vaker hun werkgever op basis van wat diens missie en waarden voor hen kunnen betekenen. De identiteit van een bedrijf wint aan belang. En talenten aantrekken blijft een ongoing business, ook na corona.

Hoe trek je sterk talenten aan?  Niet met inhoudsloze branding, maar met een authentiek verhaal.  

Hoe je dit opbouwt en concreet toepast wordt je verteld in het webinar op donderdag 28.1.2021 om 9u.  Niki Deboysere van VDAB loodst je op een uur door de belangrijkste aandachtspunten en zet je op weg om er zelf werk van te maken.


Laat asap via info@deinzeindustrie.be eenvoudig weten dat je intekent en de dag voordien ontvang je de webinar link. 

 
 

Prijkels Minivoetbalcup 2022

Na een veel te lange Corona-periode is het eindelijk terug daar: de Prijkels Minivoetbalcup! De sportievelingen onder ons worden op vrijdag 3 juni verwacht in de sporthal van Nazareth (Drapstraat 76). We starten om 17u en eindigen rond 23u.

Prijkels Proper Lenteschoonmaak

Op donderdag 24/03 organiseren we de "Prijkels Proper" Lenteschoonmaak! Na onze succesvolle zwerfvuil ruimactie afgelopen herfst, nemen we na deze winterperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. We rekenen daarbij op vrijwilligers van alle bedrijven die zich over de middag een uurtje willen vrijmaken. Materiaal (fluovestjes, handschoenen, grijpstokken, vuilniszakken, …) wordt door de bedrijvenvereniging en Mooimakers.be ter beschikking gesteld. Praktisch: Datum: donderdag 24 maart 2022 Tijdstip: Tussen 12u en 13u30 Startpunt en route: na inschrijving word je geïnformeerd over deze praktische afspraken Registreren is verplicht en doe je via DEZE LINK Inschrijven kan t.e.m. 18 maart. Voor iedere vrijwilliger voorziet VZW De Prijkels een lekkere pasta van de Pastamobiel, verzorgd door Very Food Catering. Wees er dus zeker bij, we verwelkomen je graag! De actie zorgt niet alleen voor een mooiere wereld, maar bovendien ook voor extra collegialiteit door samen met plezier aan een duurzaam doel te werken. Heel graag tot 24 maart!

Econa Archiefvernietiging

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 16 en donderdag 17 februari 2022. Schrijf in tegen uiterlijk donderdag 10 februari 2022. Dit aanbod geldt voor alle ondernemingen, gevestigd te Nazareth en het volledige grondgebied van bedrijvenzone De Prijkels.

"Prijkels Proper" Herfstschoonmaak

Nadat we noodgedwongen enkele edities moesten annuleren - iets met een wereldwijd virus -, zijn we heel opgetogen om te melden dat we op donderdag 21/10 de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak terug kunnen en mogen organiseren.

Infosessie Employee Engagement

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement. Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!