Webinar Employer Branding
< TERUG NAAR OVERZICHT

Hoe trek je nieuwe talenten aan?

 

In samenwerking van VDAB organiseert Deinze Industrie het webinar 'Employer Branding.'

Dat er altijd sterke talenten zullen blijven nodig zijn, bewees Deinze Industrie Jobcafé in oktober 2020, waar 15 bezoekers rechtstreeks door onze bedrijven werden aangetrokken. 

Nu, potentiële werknemers kiezen alsmaar vaker hun werkgever op basis van wat diens missie en waarden voor hen kunnen betekenen. De identiteit van een bedrijf wint aan belang. En talenten aantrekken blijft een ongoing business, ook na corona.

Hoe trek je sterk talenten aan?  Niet met inhoudsloze branding, maar met een authentiek verhaal.  

Hoe je dit opbouwt en concreet toepast wordt je verteld in het webinar op donderdag 28.1.2021 om 9u.  Niki Deboysere van VDAB loodst je op een uur door de belangrijkste aandachtspunten en zet je op weg om er zelf werk van te maken.


Laat asap via info@deinzeindustrie.be eenvoudig weten dat je intekent en de dag voordien ontvang je de webinar link. 

 
 

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!

Indian Summer 2022

Op vrijdagavond 16/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg).