Een vliegende start: zorgeloos rekruteren met tevredenheidsgarantie!

Sabine Vanovenberghe vestigt zich met haar bedrijf TopTalents op De Prijkels

De traditionele manier van rekruteren is voorbij. De behoeften én verwachtingen van zowel kandidaten als bedrijven zijn veranderd. Meer dan ooit primeert kwaliteit boven kwantiteit. 

Met een hart voor ondernemerschap en een zeer uitgebreid netwerk richtte Sabine Vanovenberghe, na een carrière van 25 jaar bij een globale HR- speler, begin 2020 TopTalents op met als doel de persoon, zowel werkgever als werknemer, centraal te stellen. Samen met haar collega’s Anne Van Gerwen & Katrien Neerinckx wil ze TopTalents verder ontplooien tot vaste partner van menig bedrijf en sollicitant. Ze koos dan ook voor een centrale locatie op de industriezone De Prijkels te Deinze.

TopTalents kan terugblikken op een bewezen expertise voor bedrijven en functies in verschillende sectoren: sales, marketing, business support, HR, purchase, logistics, finance & accounting, technicus & engineering. 

Je kan bij TopTalents terecht voor werving & selectie, assessments & motivatie onderzoek en algemene HR ondersteuning.

 

TopTalents – Werving & selectie 

Als werkgever ben je uiteraard op zoek naar medewerkers die een meerwaarde betekenen binnen jouw onderneming, op wie je kunt bouwen en van wie je engagement kunt verwachten. Medewerkers die zich met commitment én loyaliteit dagdagelijks inzetten, dragen bij tot het succes van de onderneming. Succesvolle werkgevers zijn zich meer en meer bewust van de waarde van menselijk kapitaal.   

Het zoeken én vinden van deze topkandidaten vereist expertise, creativiteit en doorzettingsvermogen. TopTalents kiest hierbij resoluut voor een vergaande persoonlijke aanpak! 

 

“ We engageren ons om elke vacature met bijzondere aandacht en toewijding te behandelen. Waar anderen stoppen, gaan wij net een trapje hoger. Het is een metafoor die omvat zit in ons logo. Verwacht van ons geen massa’s cv’s, maar wel enkele die kort in de buurt zijn. Het is aan het bedrijf om de finale beslissing te nemen of ze wel of niet met onze voorgestelde kandidaat in zee gaan. 
Onze taak stopt niet bij de aanwerving. We staan ook in voor verdere opvolging en ondersteuning. Hier maken wij het verschil! “

  

TopTalents - Testing & Assessment 

Talent spotten is één ding, het weten in te zetten en matchen met de juiste functie is nog iets anders. 

Het vermogen om ingewikkelde problemen op te lossen, beslissingen te nemen en het gezonde verstand te gebruiken, zijn enkele van de meest cruciale competenties welke vereist zijn voor de medewerkers van vandaag.

Assessments omtrent cognitieve vaardigheden ondersteunen je bij het vinden van de kandidaat met de juiste capaciteiten en het potentieel om de functie met succes te bekleden.

Hoe iemand presteert, is vaak afhankelijk van persoonlijke eigenschappen. Denk aan de motivatie en ambities van je medewerkers, hoe ze passen in het team en jouw organisatie, of hoe inspirerend ze zijn als leidinggevenden. 

Persoonlijkheidsassessments identificeren TALENT dat prestaties bevordert. 

TopTalents werkt hiervoor samen met SHL, reeds meer dan 40 jaar trouwe partner van menig bedrijf. Leden van de Prijkels kunnen tot eind 2021 rekenen op een korting van 20% bij afname van een assessment.  

  

Benieuwd? Neem een kijkje op www.toptalents.be, of contacteer Sabine, Anne of Katrien voor een vrijblijvend gesprek.


TopTalents
Souverainestraat 44
9800 Deinze
09 277 00 26
sales@toptalents.be