Strooidiensten
< TERUG NAAR OVERZICHT

 

Rondvraag interesse strooidiensten

❄️Met de eerste winterprik, koudere temperaturen en bijhorende gladde(re) wegen, stijgt de vraag en urgentie naar een gemeenschappelijke strooidienst voor ons bedrijventerrein. Sneeuw hebben we momenteel nog niet, maar de kans is groot dat we hier de komende maanden nog mee te maken krijgen.

Door de VZW zijn intussen contacten gelegd met enkele leveranciers. Om echter jullie interesse en vraag alsook grootte van de te bestrooien terreinen te kunnen inschatten, willen we graag weten wie hier graag verdere info en prijzen over ontvangt.

Bij interesse, wil daarom via onderstaande link de gevraagde gegevens achterlaten. We komen hier dan snel op terug. Contact zal dan verlopen via het email adres dat jullie via de link doorgeven.

Schermafbeelding_2019-12-05_om_11.08.21.png


Schermafbeelding_2019-12-05_om_10.28.10.png

Econa Archiefvernietiging 2023

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 8 en donderdag 9 februari 2023.

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!