BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
"Prijkels Proper" Lenteschoonmaak
< TERUG NAAR OVERZICHT

IMG_20180129_120808.jpg

- Annulatie wegens Coronavirus - 

 

Op vrijdag 20/03 organiseren we de "Prijkels Proper" Lenteschoonmaak tussen 12u en 13u30. Na een twee succesvolle zwerfvuil ruimacties willen we onze volledige zone opnieuw onder handen nemen.

We rekenen daarbij op vrijwilligers van alle bedrijven die zich over de middag een uurtje willen vrijmaken. Materiaal (fluovestjes, handschoenen, grijpstokken, vuilniszakken, …) wordt door de bedrijvenvereniging en Mooimakers.be ter beschikking gesteld.

 

Update vrijdag 13/3/2020:

Naar aanleiding van de bijkomende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus af te remmen, zal de lenteschoonmaak Prijkels Proper van volgende week vrijdag 20/3 niet doorgaan.
 
Het team van Prijkels Proper volgt de nieuwberichten verder op en zal informeren van zodra er kan beslist worden over een nieuwe datum.
 
Dank alvast voor jullie begrip.

 

Wil je verder op de hoogte gehouden worden van de nieuwe datum, registreer je dan zeker via DEZE LINK. De deelnemers die reeds ingeschreven waren, zullen automatisch geïnformeerd worden.

 

De actie zorgt niet alleen voor een mooiere wereld, maar bovendien ook voor extra collegialiteit door samen met plezier aan een duurzaam doel te werken. We hopen snel een nieuwe datum te kunnen vastleggen om deze actie te hernemen.

En ondertussen: Stay safe!