BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Prijkels Minivoetbal Cup 2020
< TERUG NAAR OVERZICHT

IMG_5556.jpg

De sportievelingen onder ons worden op vrijdag 12 juni verwacht in de sporthal van Nazareth (Drapstraat 76). We starten om 17u en eindigen rond 23u.

Jullie strijden om eeuwige roem en de felbegeerde Prijkelstrofee. Deze mag een jaar lang pronken aan de receptie van het winnend bedrijf!

Een nieuwe uitdaging staat te wachten op 12 juni! Wie stoot de teams van Victaulic van de spreekwoordelijke troon? ;-)

Schrijf jullie snel in via deze LINK en kom mee genieten van de enthousiaste sportieve sfeer waarin collega's ook buiten de werkvloer tonen wat teamspirit en werkplezier betekenen.

Inschrijven is ook nu weer gratis. 
De deelnemende ploegen ontvangen een gratis consumptie per deelnemende speler van vzw De Prijkels. De hongerigen kunnen tussendoor broodjes kopen.

Kom talrijk en breng collega's, vrienden en familie mee om jullie te ondersteunen op weg naar onvergankelijke Prijkelsglorie.

SUCCES alvast aan alle teams!

 
UPDATE 18/5/2020:
ANULATIE PRIJKELS MINIVOETBALCUP 2020
HELAAS, aangezien alle sportactiviteiten omwille van het Coronavirus verboden zijn tot minstens 30 juni 2020 en ook de sporthal, waar het tornooi normaal gezien doorgaat, hierdoor gesloten is tot die datum, gaat de Prijkels Minivoetbalcup dit jaar niet door. Het spijt ons dat onze jaarlijkse voetbalhoogmis dit jaar niet kan doorgaan, maar niet getreurd, de datum voor volgend jaar ligt alvast vast! Noteer met stip vrijdag 11 juni 2021!
 
Blijf intussen sporten, bewegen, en stay safe!