Partner in de kijker: FUNKEY
< TERUG NAAR OVERZICHT

UNLOCK THE FUN IN TEAMBUILDING


Funkey is dé partner op het vlak van teambuilding. Ze vormen de link tussen nauwkeurig geselecteerde aanbieders van teambuilding activiteiten en bedrijven, verenigingen of groepen die op zoek zijn naar het ideale teamevent. 

Funkey-00062-1-2.jpg


Ze ondersteunen je bedrijf bij het zoeken en boeken van het ideale teamevent.

Uniek!
Op hun platform vind je meer dan 350 originele teambuilding activiteiten van een 120-tal partners. 

COVID-proof
Funkey laat zich niet tegenhouden en toont aan dat je ook in deze bizarre tijden de teamsfeer en betrokkenheid van je medewerkers kan stimuleren met een online teambuilding. Ze bieden ondertussen een 30-tal covid-proof online activiteiten aan, van een virtuele chocolade workshop, een gepersonaliseerde online quiz of een remote escape game. 

Snel, correct & gebruiksvriendelijk
Via de gebruiksvriendelijke zoekmachine vind je snel en eenvoudig de teambuilding activiteit die best bij je past. Binnen de 24 uur ontvang je een offerte op maat voor de gewenste teambuilding activiteit(en) en eventueel ook een voorstel voor een geschikte locatie, catering, transport en/of overnachting.
Funkey regelt sowieso alles voor jou tot en met de boeking en doet indien gewenst ook de coördinatie ter plaatse. De begeleiding van de teambuilding activiteiten vertrouwen ze toe aan de door hen geselecteerde professionele teambuilding partners.

PrijkelVoordeel!
Leden krijgen 10% korting als ze in februari 2021 een online teamevent boeken met vermelding van de code 'PRIJKELS' in de offerte aanvraag.

Contact:
Cobus Van Gheluwe
cobus@funkey.be
www.funkey.be
  

logo2_1-2.jpg 
 
 

Econa Archiefvernietiging 2023

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 8 en donderdag 9 februari 2023.

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!