BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Partner in de kijker: FUNKEY
< TERUG NAAR OVERZICHT

UNLOCK THE FUN IN TEAMBUILDING


Funkey is dé partner op het vlak van teambuilding. Ze vormen de link tussen nauwkeurig geselecteerde aanbieders van teambuilding activiteiten en bedrijven, verenigingen of groepen die op zoek zijn naar het ideale teamevent. 

Funkey-00062-1-2.jpg


Ze ondersteunen je bedrijf bij het zoeken en boeken van het ideale teamevent.

Uniek!
Op hun platform vind je meer dan 350 originele teambuilding activiteiten van een 120-tal partners. 

COVID-proof
Funkey laat zich niet tegenhouden en toont aan dat je ook in deze bizarre tijden de teamsfeer en betrokkenheid van je medewerkers kan stimuleren met een online teambuilding. Ze bieden ondertussen een 30-tal covid-proof online activiteiten aan, van een virtuele chocolade workshop, een gepersonaliseerde online quiz of een remote escape game. 

Snel, correct & gebruiksvriendelijk
Via de gebruiksvriendelijke zoekmachine vind je snel en eenvoudig de teambuilding activiteit die best bij je past. Binnen de 24 uur ontvang je een offerte op maat voor de gewenste teambuilding activiteit(en) en eventueel ook een voorstel voor een geschikte locatie, catering, transport en/of overnachting.
Funkey regelt sowieso alles voor jou tot en met de boeking en doet indien gewenst ook de coördinatie ter plaatse. De begeleiding van de teambuilding activiteiten vertrouwen ze toe aan de door hen geselecteerde professionele teambuilding partners.

PrijkelVoordeel!
Leden krijgen 10% korting als ze in februari 2021 een online teamevent boeken met vermelding van de code 'PRIJKELS' in de offerte aanvraag.

Contact:
Cobus Van Gheluwe
cobus@funkey.be
www.funkey.be
  

logo2_1-2.jpg