Partner in de kijker: FUNKEY
< TERUG NAAR OVERZICHT

UNLOCK THE FUN IN TEAMBUILDING


Funkey is dé partner op het vlak van teambuilding. Ze vormen de link tussen nauwkeurig geselecteerde aanbieders van teambuilding activiteiten en bedrijven, verenigingen of groepen die op zoek zijn naar het ideale teamevent. 

Funkey-00062-1-2.jpg


Ze ondersteunen je bedrijf bij het zoeken en boeken van het ideale teamevent.

Uniek!
Op hun platform vind je meer dan 350 originele teambuilding activiteiten van een 120-tal partners. 

COVID-proof
Funkey laat zich niet tegenhouden en toont aan dat je ook in deze bizarre tijden de teamsfeer en betrokkenheid van je medewerkers kan stimuleren met een online teambuilding. Ze bieden ondertussen een 30-tal covid-proof online activiteiten aan, van een virtuele chocolade workshop, een gepersonaliseerde online quiz of een remote escape game. 

Snel, correct & gebruiksvriendelijk
Via de gebruiksvriendelijke zoekmachine vind je snel en eenvoudig de teambuilding activiteit die best bij je past. Binnen de 24 uur ontvang je een offerte op maat voor de gewenste teambuilding activiteit(en) en eventueel ook een voorstel voor een geschikte locatie, catering, transport en/of overnachting.
Funkey regelt sowieso alles voor jou tot en met de boeking en doet indien gewenst ook de coördinatie ter plaatse. De begeleiding van de teambuilding activiteiten vertrouwen ze toe aan de door hen geselecteerde professionele teambuilding partners.

PrijkelVoordeel!
Leden krijgen 10% korting als ze in februari 2021 een online teamevent boeken met vermelding van de code 'PRIJKELS' in de offerte aanvraag.

Contact:
Cobus Van Gheluwe
cobus@funkey.be
www.funkey.be
  

logo2_1-2.jpg 
 
 

Prijkels Minivoetbalcup 2022

Na een veel te lange Corona-periode is het eindelijk terug daar: de Prijkels Minivoetbalcup! De sportievelingen onder ons worden op vrijdag 3 juni verwacht in de sporthal van Nazareth (Drapstraat 76). We starten om 17u en eindigen rond 23u.

Prijkels Proper Lenteschoonmaak

Op donderdag 24/03 organiseren we de "Prijkels Proper" Lenteschoonmaak! Na onze succesvolle zwerfvuil ruimactie afgelopen herfst, nemen we na deze winterperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. We rekenen daarbij op vrijwilligers van alle bedrijven die zich over de middag een uurtje willen vrijmaken. Materiaal (fluovestjes, handschoenen, grijpstokken, vuilniszakken, …) wordt door de bedrijvenvereniging en Mooimakers.be ter beschikking gesteld. Praktisch: Datum: donderdag 24 maart 2022 Tijdstip: Tussen 12u en 13u30 Startpunt en route: na inschrijving word je geïnformeerd over deze praktische afspraken Registreren is verplicht en doe je via DEZE LINK Inschrijven kan t.e.m. 18 maart. Voor iedere vrijwilliger voorziet VZW De Prijkels een lekkere pasta van de Pastamobiel, verzorgd door Very Food Catering. Wees er dus zeker bij, we verwelkomen je graag! De actie zorgt niet alleen voor een mooiere wereld, maar bovendien ook voor extra collegialiteit door samen met plezier aan een duurzaam doel te werken. Heel graag tot 24 maart!

Econa Archiefvernietiging

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 16 en donderdag 17 februari 2022. Schrijf in tegen uiterlijk donderdag 10 februari 2022. Dit aanbod geldt voor alle ondernemingen, gevestigd te Nazareth en het volledige grondgebied van bedrijvenzone De Prijkels.

"Prijkels Proper" Herfstschoonmaak

Nadat we noodgedwongen enkele edities moesten annuleren - iets met een wereldwijd virus -, zijn we heel opgetogen om te melden dat we op donderdag 21/10 de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak terug kunnen en mogen organiseren.

Infosessie Employee Engagement

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement. Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!