Ophaling KGA
< TERUG NAAR OVERZICHT

OPHALING KGA 


Klein Gevaarlijk Afval (KGA) zoals lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, lege cartridges en toners … worden vaak voor lange tijd opgeslagen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer. Bedrijven zijn verplicht Klein Gevaarlijk Afval (KGA) afzonderlijk in te zamelen.


Momenteel zijn er gesprekken lopende met SUEZ om eventueel een ophaling te organiseren voor klein, gevaarlijk afval (KGA). 

Om alles in goede banen te leiden, en voornamelijk om een goed en duidelijk zicht te krijgen van de nood binnen de industriezone De Prijkels, vragen wij jou om bij interesse dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen en via onderstaande knop terug te sturen.

Graag alle antwoorden doorsturen tegen ten laatste 11 september 2020 via onderstaande link:


REGISTREER JE HIER*

 

* Dit geldt als infoformulier en verbindt geen van beide partijen tot een effectieve ophaling. Wij informeren met dit formulier naar de nood binnen onze industriezone, en bij voldoende registraties, zal ook effectief over gegaan worden tot ophaling. Reken dat deze ophaling dan ten vroegste vanaf midden oktober kan gebeuren. Hiervan wordt u via email (cfr registratie) verder op de hoogte gehouden. Eventuele voorwaarden, prijs, en ophaaldata zullen ook nadien meegedeeld worden.

 

 

Schermafbeelding_2020-08-18_om_16.29.38.png

 
 
 
 
 
 

Prijkels Minivoetbalcup 2022

Na een veel te lange Corona-periode is het eindelijk terug daar: de Prijkels Minivoetbalcup! De sportievelingen onder ons worden op vrijdag 3 juni verwacht in de sporthal van Nazareth (Drapstraat 76). We starten om 17u en eindigen rond 23u.

Prijkels Proper Lenteschoonmaak

Op donderdag 24/03 organiseren we de "Prijkels Proper" Lenteschoonmaak! Na onze succesvolle zwerfvuil ruimactie afgelopen herfst, nemen we na deze winterperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. We rekenen daarbij op vrijwilligers van alle bedrijven die zich over de middag een uurtje willen vrijmaken. Materiaal (fluovestjes, handschoenen, grijpstokken, vuilniszakken, …) wordt door de bedrijvenvereniging en Mooimakers.be ter beschikking gesteld. Praktisch: Datum: donderdag 24 maart 2022 Tijdstip: Tussen 12u en 13u30 Startpunt en route: na inschrijving word je geïnformeerd over deze praktische afspraken Registreren is verplicht en doe je via DEZE LINK Inschrijven kan t.e.m. 18 maart. Voor iedere vrijwilliger voorziet VZW De Prijkels een lekkere pasta van de Pastamobiel, verzorgd door Very Food Catering. Wees er dus zeker bij, we verwelkomen je graag! De actie zorgt niet alleen voor een mooiere wereld, maar bovendien ook voor extra collegialiteit door samen met plezier aan een duurzaam doel te werken. Heel graag tot 24 maart!

Econa Archiefvernietiging

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 16 en donderdag 17 februari 2022. Schrijf in tegen uiterlijk donderdag 10 februari 2022. Dit aanbod geldt voor alle ondernemingen, gevestigd te Nazareth en het volledige grondgebied van bedrijvenzone De Prijkels.

"Prijkels Proper" Herfstschoonmaak

Nadat we noodgedwongen enkele edities moesten annuleren - iets met een wereldwijd virus -, zijn we heel opgetogen om te melden dat we op donderdag 21/10 de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak terug kunnen en mogen organiseren.

Infosessie Employee Engagement

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement. Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!