Nieuwe uitbaters Crispy
< TERUG NAAR OVERZICHT

Nieuwe uitbaters bij Crispy


Twee enthousiaste zussen uit Kruishoutem, Febe en Amber Duym, zijn de nieuwe uitbaters van Crispy.

Eind vorig jaar besloten zij om de zaak over te nemen vanaf 1/04/2020.

De bedoeling was om in maart nog samen mee te draaien in de zaak met de vorige eigenaars en op die manier kennis te maken met de klanten. Door Covid-19 zijn die plannen helaas in het water gevallen.
Na lang afwegen hebben ze besloten om vanaf 20 april te openen met het respecteren van de nodige hygiënische maatregelen. Ze garanderen een levering in en rond de Prijkels, aan bedrijven en particulieren. Directe afhaal is ook mogelijk.

Hun start hadden ze zich anders ingebeeld, maar ze maken er toch het allerbeste van en hebben er heel veel zin in.

Ga er gerust langs om kennis te maken en om de volledig vernieuwde kaart te ontdekken!
 
 

thumbnail_IMG_1312-2.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!

Indian Summer 2022

Op vrijdagavond 16/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg).