BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Video: Na corona komt het nieuwe ondernemen: ligt uw plan van aanpak al klaar?
< TERUG NAAR OVERZICHT

 Vandelanotte organiseerde recent een Webinar rond de opstart na Corona. 

Tijdens dit Webinar stond de CEO Nikolas Vandelanotte meer dan 150 ondernemers te woord over zijn eigen ervaring tijdens de coronacrisis en hoe hij de heropstart binnen zijn eigen bedrijf na Corona ziet.

Anneleen Wydooghe, sociaal juriste en preventieadviseur, gaat tijdens deze uiteenzetting dieper in op de maatregelen die u moet nemen om een veilige heropstart te garanderen voor uw werknemers.

Iris De Groote, vennoot bij Vandelanotte, deelt met u een aantal tips om uw onderneming ook financieel veilig te stellen voor de toekomst. Hoe geef ik mijn werkkapitaal een boost? Hoe zorg ik voor een goed financieringsdossier? Welke opportuniteiten zijn er voor mijn onderneming? 

 

Bekijk dit webinar en leer van deze kennis en ervaring. Want met ervaringen en kennis te delen kunnen we elkaar vooral in deze tijden helpen. Hieronder vind je de link naar het VANDELANOTTE WEBINAR | Na corona komt het nieuwe ondernemen: ligt uw plan van aanpak al klaar?.

  

Mochten er vragen zijn over bepaalde zaken die in het Webinar aan bod zijn gekomen (gezien de Q&A niet meer openstaat), neem gerust contact op met Delphine Vanassche, Tax & Legal Consultant, via Delphine.Vanassche@vdl.be

 
 
 KLIK OP DE FOTO OM DE VIDEO TE STARTEN.
 
 
 

Schermafbeelding_2020-05-06_om_12.07.41.png