Lenteschoonmaakactie 'Veeg Voor Eigen Deur'
< TERUG NAAR OVERZICHT

De Prijkels vzw en Colruyt Group zetten samen hun schouders onder een individuele zwerfvuilactie

De Prijkels Proper Lente- en Herfstschoonmaak moest in 2020 noodgedwongen geannuleerd worden. Maar dit thema leeft binnen onze industriezone. Aangezien er voorlopig nog geen grote events georganiseerd mogen worden, en we voelen dat velen met veel plezier graag op kleine schaal hun steentje willen bijdragen én omdat bovendien de noodzaak er is om het rondslingerende zwerfvuil te ruimen, slaan VZW De Prijkels en Colruyt Group de handen terug in elkaar voor het individueel zwerfvuil-initiatief ‘Veeg voor eigen deur’.

 

Gaan medewerkers van uw bedrijf tijdens de middagpauze vaak alleen of samen wandelen in de buurt? Staat duurzaamheid, een groene omgeving, zorg voor de omgeving hoog op de agenda van je bedrijf? Wil ook u met uw bedrijf uw steentje bijdragen aan het vele zwerfvuil in de industriezone?

Dat kan!

De Prijkels vzw en Colruyt Group willen u hierbij helpen!

 

Veel materiaal heb je niet nodig om zwerfvuil te rapen, maar enkele basic tools maken dit wel een aangenamere ervaring.

Daarom willen we voor ieder bedrijf het nodige materiaal GRATIS ter beschikking stellen:

  • grijpstok

  • fluo-hesje

  • handschoenen

  • zwerfvuilzakken

  • regeling voor ophaling verzamelde zwerfvuil

 

Registreer u via deze link zodat wij met u persoonlijk contact kunnen opnemen om verder af te spreken!

 

IMG_0020-2.jpg 


In de kijker
Grijp ook deze gelegenheid om uw bedrijf positief in de kijker te plaatsen.

Iedere ‘voor & na’ foto met uw medewerkers kan op de Facebookpagina van De Prijkels komen. Hierbij zullen we uw bedrijf taggen, wat zorgt voor een positief imago voor uw bedrijf! Bovendien inspireert dit anderen om ook ‘uit hun kot’ te komen en deel te nemen aan deze zwerfvuilactie. En dat is uiteindelijk de bedoeling!

Foto’s mogen doorgestuurd worden naar info@deprijkels.be

 

Hebt u nog vragen hierover, mail ons gerust op bovenstaande adres.

 

Groene groeten,

VZW De Prijkels & Colruyt Group

 
 

Econa Archiefvernietiging

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 16 en donderdag 17 februari 2022. Schrijf in tegen uiterlijk donderdag 10 februari 2022. Dit aanbod geldt voor alle ondernemingen, gevestigd te Nazareth en het volledige grondgebied van bedrijvenzone De Prijkels.

"Prijkels Proper" Herfstschoonmaak

Nadat we noodgedwongen enkele edities moesten annuleren - iets met een wereldwijd virus -, zijn we heel opgetogen om te melden dat we op donderdag 21/10 de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak terug kunnen en mogen organiseren.

Infosessie Employee Engagement

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement. Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!

Indian Summer Afterwork 2021

Op vrijdagavond 17/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg). We voorzien heerlijke gourmet burgers (vlees én veggie) op de BBQ en de drank zal fris staan. Passeer zeker ook eens aan onze cocktail/mocktailbar. Een DJ zorgt van in het begin voor een leuke afterwork sfeer tot 01u. Dit event is de ideale manier om nog eens een terrasje te doen met de collega's, andere mensen van de zone te leren kennen, te netwerken en een dansje te placeren. Praktisch: Waar? Windsurfing Deinze (op wandelafstand van De Prijkels) Wanneer? vrijdag 17/09 vanaf 17u tot 01u. Ingangstickets: leden in voorverkoop: €5 pp - incl. btw* niet-leden of aan de kassa: €10 - incl. btw (hiervan kan geen factuur opgemaakt worden) Food & drinks: drankkaart €5 of €10 per kaart - incl. btw* Coronamaatregelen: Vanaf 13 augustus kunnen evenementen vanaf 1500 personen opnieuw doorgaan zonder afstandsregels en mondmaskers op voorwaarde dat men werkt met het COVID Safe Ticket. We vragen iedereen aan de ingang zijn/haar COVID Safe Ticket te tonen en rekenen hiervoor op ieders medewerking en begrip. Wie geen COVID Safe Ticket heeft, kan wel binnen mits voorleggen van een negatieve PCR test van max 24u oud. Kan je geen van beide voorleggen, dan kunnen we je helaas niet toelaten. Ieders gezondheid staat dan immers op het spel. *Factuur mogelijk vanaf een bedrag van €50. Tickets of bonnetjes bestellen - Klik hier Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt! Vragen of meer info? info@deprijkels.be

Verkoop 2 percelen op De Poort

Veneco realiseerde de uitbreiding van het bedrijventerrein De Prijkels in Deinze, Nazareth en Kruisem, langs de E17. Het bedrijventerrein is opgedeeld in 5 deelzones, waaronder De Poort. Deze vormt de toegang tot het bedrijventerrein en is bestemd voor bedrijven met een ondersteunende functie en kantoorachtigen. De Poort is een specifieke zone binnen het regionaal bedrijventerrein, gesitueerd op een duidelijke en herkenbare locatie. Door de ligging kunnen extra functies aangetrokken en ondergebracht worden in één of meerdere gebouwencomplexen. Veneco gaat over tot de verkoop van twee percelen grond, gekoppeld aan de verplichting tot realisatie en uitgifte door de koper van twee bedrijfsverzamelgebouwen - kantoorachtigen conform de voorschriften van het PRUP en zoals bepaald in de opdracht. Mogelijk zal Veneco ook een eigen kantoorbehoefte willen invullen in deze gebouwen. Contactgegevens Raf Anthoni: raf.anthoni@veneco.be Documenten Geïnteresseerden kunnen een voorstel indienen uiterlijk tot en met 17 september 2021 om 12.00 u. Het dossier is te downloaden en te bekijken via TED onder de referentie "Veneco-9810-01-bedrijventerrein de Prijkels_De Poort-F02".