Lenteschoonmaakactie 'Veeg Voor Eigen Deur'
< TERUG NAAR OVERZICHT

De Prijkels vzw en Colruyt Group zetten samen hun schouders onder een individuele zwerfvuilactie

De Prijkels Proper Lente- en Herfstschoonmaak moest in 2020 noodgedwongen geannuleerd worden. Maar dit thema leeft binnen onze industriezone. Aangezien er voorlopig nog geen grote events georganiseerd mogen worden, en we voelen dat velen met veel plezier graag op kleine schaal hun steentje willen bijdragen én omdat bovendien de noodzaak er is om het rondslingerende zwerfvuil te ruimen, slaan VZW De Prijkels en Colruyt Group de handen terug in elkaar voor het individueel zwerfvuil-initiatief ‘Veeg voor eigen deur’.

 

Gaan medewerkers van uw bedrijf tijdens de middagpauze vaak alleen of samen wandelen in de buurt? Staat duurzaamheid, een groene omgeving, zorg voor de omgeving hoog op de agenda van je bedrijf? Wil ook u met uw bedrijf uw steentje bijdragen aan het vele zwerfvuil in de industriezone?

Dat kan!

De Prijkels vzw en Colruyt Group willen u hierbij helpen!

 

Veel materiaal heb je niet nodig om zwerfvuil te rapen, maar enkele basic tools maken dit wel een aangenamere ervaring.

Daarom willen we voor ieder bedrijf het nodige materiaal GRATIS ter beschikking stellen:

  • grijpstok

  • fluo-hesje

  • handschoenen

  • zwerfvuilzakken

  • regeling voor ophaling verzamelde zwerfvuil

 

Registreer u via deze link zodat wij met u persoonlijk contact kunnen opnemen om verder af te spreken!

 

IMG_0020-2.jpg 


In de kijker
Grijp ook deze gelegenheid om uw bedrijf positief in de kijker te plaatsen.

Iedere ‘voor & na’ foto met uw medewerkers kan op de Facebookpagina van De Prijkels komen. Hierbij zullen we uw bedrijf taggen, wat zorgt voor een positief imago voor uw bedrijf! Bovendien inspireert dit anderen om ook ‘uit hun kot’ te komen en deel te nemen aan deze zwerfvuilactie. En dat is uiteindelijk de bedoeling!

Foto’s mogen doorgestuurd worden naar info@deprijkels.be

 

Hebt u nog vragen hierover, mail ons gerust op bovenstaande adres.

 

Groene groeten,

VZW De Prijkels & Colruyt Group

 
 

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!

Indian Summer 2022

Op vrijdagavond 16/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg).