Lenteschoonmaakactie 'Veeg Voor Eigen Deur'
< TERUG NAAR OVERZICHT

De Prijkels vzw en Colruyt Group zetten samen hun schouders onder een individuele zwerfvuilactie

De Prijkels Proper Lente- en Herfstschoonmaak moest in 2020 noodgedwongen geannuleerd worden. Maar dit thema leeft binnen onze industriezone. Aangezien er voorlopig nog geen grote events georganiseerd mogen worden, en we voelen dat velen met veel plezier graag op kleine schaal hun steentje willen bijdragen én omdat bovendien de noodzaak er is om het rondslingerende zwerfvuil te ruimen, slaan VZW De Prijkels en Colruyt Group de handen terug in elkaar voor het individueel zwerfvuil-initiatief ‘Veeg voor eigen deur’.

 

Gaan medewerkers van uw bedrijf tijdens de middagpauze vaak alleen of samen wandelen in de buurt? Staat duurzaamheid, een groene omgeving, zorg voor de omgeving hoog op de agenda van je bedrijf? Wil ook u met uw bedrijf uw steentje bijdragen aan het vele zwerfvuil in de industriezone?

Dat kan!

De Prijkels vzw en Colruyt Group willen u hierbij helpen!

 

Veel materiaal heb je niet nodig om zwerfvuil te rapen, maar enkele basic tools maken dit wel een aangenamere ervaring.

Daarom willen we voor ieder bedrijf het nodige materiaal GRATIS ter beschikking stellen:

  • grijpstok

  • fluo-hesje

  • handschoenen

  • zwerfvuilzakken

  • regeling voor ophaling verzamelde zwerfvuil

 

Registreer u via deze link zodat wij met u persoonlijk contact kunnen opnemen om verder af te spreken!

 

IMG_0020-2.jpg 


In de kijker
Grijp ook deze gelegenheid om uw bedrijf positief in de kijker te plaatsen.

Iedere ‘voor & na’ foto met uw medewerkers kan op de Facebookpagina van De Prijkels komen. Hierbij zullen we uw bedrijf taggen, wat zorgt voor een positief imago voor uw bedrijf! Bovendien inspireert dit anderen om ook ‘uit hun kot’ te komen en deel te nemen aan deze zwerfvuilactie. En dat is uiteindelijk de bedoeling!

Foto’s mogen doorgestuurd worden naar info@deprijkels.be

 

Hebt u nog vragen hierover, mail ons gerust op bovenstaande adres.

 

Groene groeten,

VZW De Prijkels & Colruyt Group

 
 

Prijkels Minivoetbalcup 2022

Na een veel te lange Corona-periode is het eindelijk terug daar: de Prijkels Minivoetbalcup! De sportievelingen onder ons worden op vrijdag 3 juni verwacht in de sporthal van Nazareth (Drapstraat 76). We starten om 17u en eindigen rond 23u.

Prijkels Proper Lenteschoonmaak

Op donderdag 24/03 organiseren we de "Prijkels Proper" Lenteschoonmaak! Na onze succesvolle zwerfvuil ruimactie afgelopen herfst, nemen we na deze winterperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. We rekenen daarbij op vrijwilligers van alle bedrijven die zich over de middag een uurtje willen vrijmaken. Materiaal (fluovestjes, handschoenen, grijpstokken, vuilniszakken, …) wordt door de bedrijvenvereniging en Mooimakers.be ter beschikking gesteld. Praktisch: Datum: donderdag 24 maart 2022 Tijdstip: Tussen 12u en 13u30 Startpunt en route: na inschrijving word je geïnformeerd over deze praktische afspraken Registreren is verplicht en doe je via DEZE LINK Inschrijven kan t.e.m. 18 maart. Voor iedere vrijwilliger voorziet VZW De Prijkels een lekkere pasta van de Pastamobiel, verzorgd door Very Food Catering. Wees er dus zeker bij, we verwelkomen je graag! De actie zorgt niet alleen voor een mooiere wereld, maar bovendien ook voor extra collegialiteit door samen met plezier aan een duurzaam doel te werken. Heel graag tot 24 maart!

Econa Archiefvernietiging

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 16 en donderdag 17 februari 2022. Schrijf in tegen uiterlijk donderdag 10 februari 2022. Dit aanbod geldt voor alle ondernemingen, gevestigd te Nazareth en het volledige grondgebied van bedrijvenzone De Prijkels.

"Prijkels Proper" Herfstschoonmaak

Nadat we noodgedwongen enkele edities moesten annuleren - iets met een wereldwijd virus -, zijn we heel opgetogen om te melden dat we op donderdag 21/10 de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak terug kunnen en mogen organiseren.

Infosessie Employee Engagement

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement. Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!