Inspiratie-avond Waardevol Waardenvol Ondernemen
< TERUG NAAR OVERZICHT

ESQ_9_maart_QR.jpg

 

Op 10 februari vond de eerste boeiende inspiratie-avond plaats over "Waardevol waardeNvol ondernemen". De inschrijvingen voor deze avond liepen als een trein, een teken dat bedrijven dit thema heel belangrijk vinden. De deelnemers keerden na het event geïnspireerd huiswaarts.

"Praktische voorbeelden waarmee ik meteen aan de slag kan! Net zoals waarden heeft de sessie me energie en richting gegeven." (Suzan Maertens, Davo Group)

 

Omdat er nog mensen aangegeven hadden dat ze er graag bij hadden geweest, wordt dit event herhaald op maandag 9 maart 2020 om 19u.

Tijdens deze gratis inspiratie-avond vertellen Cathy Willem (Magelaan), Frederik De Buck (Water-Dicht) en Katty Duville (ESQ Solutions), die elkaar leerden kennen via de leiderschapstrajecten van Intentif (#Leidersinspirerenleiders), hoe zij hun waarden succesvol integreren in het dagelijkse reilen en zeilen van hun bedrijf en hoe waarden op deze manier meer worden dan een aantal “losse woorden”.

Inschrijven kan via: https://intentif.be/waardenvol-ondernemen/

Ontdek hier wat deelnemers nog meer vertelden en geniet mee van de sfeerbeelden.

 
 

Econa Archiefvernietiging 2023

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 8 en donderdag 9 februari 2023.

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!