Infosessie & netwerking: Flexibel zijn, wat betekent dat?
< TERUG NAAR OVERZICHT

Infosessie 'Flexibel zijn, wat betekent dat?'

 

INSCHRIJVEN

 

Wist je dat de parameters die een bedrijf doen groeien dezelfde zijn als deze die ervoor zorgen dat je bedrijf ook resistenter is  tegen crisissen?

Voor heel wat bedrijven is groei nu niet meer de eerste insteek.   Flexibel reageren op wat op ons afkomt is prioritair geworden.

Meestal zijn ondernemers daar heel sterk in.  Schakelen, bijsturen, opportuniteiten zien waar anderen problemen.  Maar wat als hele sectoren of klantensegmenten wegvallen…

 

Wat is er gebeurd dat flexibel zijn soms zo moeilijk is en wat dient er te gebeuren om zo flexibel mogelijk te worden in combinatie met rendabiliteit?

 

Kom op 10 september naar deze interactieve infosessie.  Ondernemer en  auteur  Sam Furnier (ex bedrijfsleider Maes Compressoren) gooit een aantal stellingen in de groep die ons niet onbewogen zullen laten.

Sam_Furnier-1.jpg 


Praktische info:

Datum: Donderdag 10 september 2020

Timing:  

18u30: Ontvangst
19u00: Aanvang voordracht
20u00: Netwerking met een hapje en drankje
21u30: Voorziene einde 

Locatie: PLAY AV, Venecoweg 2, 9810 Nazareth

 

De hele avond zal Coronaproof verlopen, hiervoor worden de nodige maatregelen getroffen.

 

We hope to see you there!

 
Deelnemen is gratis.
Om een zicht te krijgen op het aantal inschrijvingen, en de nodige maatregelen en voorbereidingen te kunnen treffen, is inschrijven noodzakelijk.  Registreer je daarom voor 4 september via onderstaande link:
 
 
 
 Deze infosessie is een samenwerking tussen Perfect Talent en De Prijkels vzw.
 
 
 

"Prijkels Proper" Herfstschoonmaak

Nadat we noodgedwongen enkele edities moesten annuleren - iets met een wereldwijd virus -, zijn we heel opgetogen om te melden dat we op donderdag 21/10 de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak terug kunnen en mogen organiseren.

Infosessie Employee Engagement

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement. Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!

Indian Summer Afterwork 2021

Op vrijdagavond 17/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg). We voorzien heerlijke gourmet burgers (vlees én veggie) op de BBQ en de drank zal fris staan. Passeer zeker ook eens aan onze cocktail/mocktailbar. Een DJ zorgt van in het begin voor een leuke afterwork sfeer tot 01u. Dit event is de ideale manier om nog eens een terrasje te doen met de collega's, andere mensen van de zone te leren kennen, te netwerken en een dansje te placeren. Praktisch: Waar? Windsurfing Deinze (op wandelafstand van De Prijkels) Wanneer? vrijdag 17/09 vanaf 17u tot 01u. Ingangstickets: leden in voorverkoop: €5 pp - incl. btw* niet-leden of aan de kassa: €10 - incl. btw (hiervan kan geen factuur opgemaakt worden) Food & drinks: drankkaart €5 of €10 per kaart - incl. btw* Coronamaatregelen: Vanaf 13 augustus kunnen evenementen vanaf 1500 personen opnieuw doorgaan zonder afstandsregels en mondmaskers op voorwaarde dat men werkt met het COVID Safe Ticket. We vragen iedereen aan de ingang zijn/haar COVID Safe Ticket te tonen en rekenen hiervoor op ieders medewerking en begrip. Wie geen COVID Safe Ticket heeft, kan wel binnen mits voorleggen van een negatieve PCR test van max 24u oud. Kan je geen van beide voorleggen, dan kunnen we je helaas niet toelaten. Ieders gezondheid staat dan immers op het spel. *Factuur mogelijk vanaf een bedrag van €50. Tickets of bonnetjes bestellen - Klik hier Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt! Vragen of meer info? info@deprijkels.be

Verkoop 2 percelen op De Poort

Veneco realiseerde de uitbreiding van het bedrijventerrein De Prijkels in Deinze, Nazareth en Kruisem, langs de E17. Het bedrijventerrein is opgedeeld in 5 deelzones, waaronder De Poort. Deze vormt de toegang tot het bedrijventerrein en is bestemd voor bedrijven met een ondersteunende functie en kantoorachtigen. De Poort is een specifieke zone binnen het regionaal bedrijventerrein, gesitueerd op een duidelijke en herkenbare locatie. Door de ligging kunnen extra functies aangetrokken en ondergebracht worden in één of meerdere gebouwencomplexen. Veneco gaat over tot de verkoop van twee percelen grond, gekoppeld aan de verplichting tot realisatie en uitgifte door de koper van twee bedrijfsverzamelgebouwen - kantoorachtigen conform de voorschriften van het PRUP en zoals bepaald in de opdracht. Mogelijk zal Veneco ook een eigen kantoorbehoefte willen invullen in deze gebouwen. Contactgegevens Raf Anthoni: raf.anthoni@veneco.be Documenten Geïnteresseerden kunnen een voorstel indienen uiterlijk tot en met 17 september 2021 om 12.00 u. Het dossier is te downloaden en te bekijken via TED onder de referentie "Veneco-9810-01-bedrijventerrein de Prijkels_De Poort-F02".

Mobiliti-project: Animatiefilm