Infosessie & netwerking: Flexibel zijn, wat betekent dat?
< TERUG NAAR OVERZICHT

Infosessie 'Flexibel zijn, wat betekent dat?'

 

INSCHRIJVEN

 

Wist je dat de parameters die een bedrijf doen groeien dezelfde zijn als deze die ervoor zorgen dat je bedrijf ook resistenter is  tegen crisissen?

Voor heel wat bedrijven is groei nu niet meer de eerste insteek.   Flexibel reageren op wat op ons afkomt is prioritair geworden.

Meestal zijn ondernemers daar heel sterk in.  Schakelen, bijsturen, opportuniteiten zien waar anderen problemen.  Maar wat als hele sectoren of klantensegmenten wegvallen…

 

Wat is er gebeurd dat flexibel zijn soms zo moeilijk is en wat dient er te gebeuren om zo flexibel mogelijk te worden in combinatie met rendabiliteit?

 

Kom op 10 september naar deze interactieve infosessie.  Ondernemer en  auteur  Sam Furnier (ex bedrijfsleider Maes Compressoren) gooit een aantal stellingen in de groep die ons niet onbewogen zullen laten.

Sam_Furnier-1.jpg 


Praktische info:

Datum: Donderdag 10 september 2020

Timing:  

18u30: Ontvangst
19u00: Aanvang voordracht
20u00: Netwerking met een hapje en drankje
21u30: Voorziene einde 

Locatie: PLAY AV, Venecoweg 2, 9810 Nazareth

 

De hele avond zal Coronaproof verlopen, hiervoor worden de nodige maatregelen getroffen.

 

We hope to see you there!

 
Deelnemen is gratis.
Om een zicht te krijgen op het aantal inschrijvingen, en de nodige maatregelen en voorbereidingen te kunnen treffen, is inschrijven noodzakelijk.  Registreer je daarom voor 4 september via onderstaande link:
 
 
 
 Deze infosessie is een samenwerking tussen Perfect Talent en De Prijkels vzw.
 
 
 

Econa Archiefvernietiging 2023

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 8 en donderdag 9 februari 2023.

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!