BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Infosessie & netwerking: Flexibel zijn, wat betekent dat?
< TERUG NAAR OVERZICHT

Infosessie 'Flexibel zijn, wat betekent dat?'

 

INSCHRIJVEN

 

Wist je dat de parameters die een bedrijf doen groeien dezelfde zijn als deze die ervoor zorgen dat je bedrijf ook resistenter is  tegen crisissen?

Voor heel wat bedrijven is groei nu niet meer de eerste insteek.   Flexibel reageren op wat op ons afkomt is prioritair geworden.

Meestal zijn ondernemers daar heel sterk in.  Schakelen, bijsturen, opportuniteiten zien waar anderen problemen.  Maar wat als hele sectoren of klantensegmenten wegvallen…

 

Wat is er gebeurd dat flexibel zijn soms zo moeilijk is en wat dient er te gebeuren om zo flexibel mogelijk te worden in combinatie met rendabiliteit?

 

Kom op 10 september naar deze interactieve infosessie.  Ondernemer en  auteur  Sam Furnier (ex bedrijfsleider Maes Compressoren) gooit een aantal stellingen in de groep die ons niet onbewogen zullen laten.

Sam_Furnier-1.jpg 


Praktische info:

Datum: Donderdag 10 september 2020

Timing:  

18u30: Ontvangst
19u00: Aanvang voordracht
20u00: Netwerking met een hapje en drankje
21u30: Voorziene einde 

Locatie: PLAY AV, Venecoweg 2, 9810 Nazareth

 

De hele avond zal Coronaproof verlopen, hiervoor worden de nodige maatregelen getroffen.

 

We hope to see you there!

 
Deelnemen is gratis.
Om een zicht te krijgen op het aantal inschrijvingen, en de nodige maatregelen en voorbereidingen te kunnen treffen, is inschrijven noodzakelijk.  Registreer je daarom voor 4 september via onderstaande link:
 
 
 
 Deze infosessie is een samenwerking tussen Perfect Talent en De Prijkels vzw.