Infosessie Employee Engagement
< TERUG NAAR OVERZICHT

Infosessie_Employee_Engagement.jpgUITNODIGING INFOSESSIE


Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement.

Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!


Employee Engagement -werknemersbetrokkenheid- is een fundamenteel begrip bij het begrijpen en beschrijven van de relatie tussen een organisatie en haar werknemers, zowel kwalitatief als kwantitatief. Een "geëngageerde werknemer" wordt gedefinieerd als iemand die volledig opgaat in en enthousiast is over zijn werk en zo positieve actie onderneemt om de reputatie en de belangen van de organisatie te bevorderen. Een geëngageerde werknemer heeft een positieve houding ten opzichte van de organisatie en haar waarden. Daarentegen kan een "disengaged" werknemer variëren van iemand die het minimale doet op het werk, tot een werknemer die actief schade toebrengt aan de werkoutput en de reputatie van het bedrijf.

Van een organisatie met een "hoge" werknemersbetrokkenheid mag dan ook verwacht worden dat ze beter presteert dan organisaties met een "lage" werknemersbetrokkenheid.

Werknemersbetrokkenheid verscheen voor het eerst als concept in de managementtheorie in de jaren 1990, en werd wijdverspreid in de managementpraktijk in de jaren 2000, maar het blijft omstreden. Het staat in een niet nader gespecificeerde relatie tot eerdere concepten zoals moreel en werktevredenheid. Ondanks academische kritiek zijn praktijken van werknemersbetrokkenheid goed ingeburgerd in het beheer van human resources en interne communicatie.

Werknemersbetrokkenheid is vandaag synoniem geworden met termen als "werknemerservaring" en "werknemerstevredenheid". De relevantie is veel meer te wijten aan de overgrote meerderheid van de nieuwe generatie professionals in de beroepsbevolking die een grotere neiging hebben om 'afgeleid' en 'niet betrokken' te zijn op het werk. Een recent onderzoek van StaffConnect suggereert dat een overweldigend aantal ondernemingsorganisaties vandaag (74,24%) van plan was om de werknemerservaring in 2018 te verbeteren.

 

Hoog tijd dus om rond dit thema een infosessie te organiseren binnen de bedrijvenzone De Prijkels!

 

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek, met aansluitend een originele teambuildingactiviteit en een deugddoend netwerkingmoment!

Deelname is gratis voor de leden en partners van de vzw.

Niet-leden zijn uiteraard eveneens welkom en betalen €10 pp.


Inschrijven is noodzakelijk en kan je doen via DEZE LINK.

  

Programma:

16u - 16u15:   Ontvangst 
16u15 - 17u:   Debat, Panelgesprek, Q&A
17u - 18u:       Teambuildingactiviteit
18u - 19u:       Netwerking

 

In het debat en panelgesprek komen twee specialisten ter zake aan het woord die je alle info, tips en tricks zullen bezorgen rond dit topic:

Enerzijds zal Els Cocquyt van AGO praten vanuit het werkgeversstandpunt.

En anderzijds zal Cobus Van Gheluwe van Funkey het belang van medewerkers-betrokkenheid onderstrepen vanuit zijn ervaring.

 

Aansluitend aan dit debat is een unieke activteit gekoppeld die je laat kennismaken met wat er voor jouw medewerkers mogelijk is. Knallen zal het zeker doen! ;-)

 

Lang geleden dat we samen een glas konden heffen en netwerken.

 

Wees er zeker bij, we verwelkomen je graag!

 

Het bestuur vzw De Prijkels 

Schrijf je in

 

Econa Archiefvernietiging

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 16 en donderdag 17 februari 2022. Schrijf in tegen uiterlijk donderdag 10 februari 2022. Dit aanbod geldt voor alle ondernemingen, gevestigd te Nazareth en het volledige grondgebied van bedrijvenzone De Prijkels.

"Prijkels Proper" Herfstschoonmaak

Nadat we noodgedwongen enkele edities moesten annuleren - iets met een wereldwijd virus -, zijn we heel opgetogen om te melden dat we op donderdag 21/10 de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak terug kunnen en mogen organiseren.

Infosessie Employee Engagement

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement. Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!

Indian Summer Afterwork 2021

Op vrijdagavond 17/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg). We voorzien heerlijke gourmet burgers (vlees én veggie) op de BBQ en de drank zal fris staan. Passeer zeker ook eens aan onze cocktail/mocktailbar. Een DJ zorgt van in het begin voor een leuke afterwork sfeer tot 01u. Dit event is de ideale manier om nog eens een terrasje te doen met de collega's, andere mensen van de zone te leren kennen, te netwerken en een dansje te placeren. Praktisch: Waar? Windsurfing Deinze (op wandelafstand van De Prijkels) Wanneer? vrijdag 17/09 vanaf 17u tot 01u. Ingangstickets: leden in voorverkoop: €5 pp - incl. btw* niet-leden of aan de kassa: €10 - incl. btw (hiervan kan geen factuur opgemaakt worden) Food & drinks: drankkaart €5 of €10 per kaart - incl. btw* Coronamaatregelen: Vanaf 13 augustus kunnen evenementen vanaf 1500 personen opnieuw doorgaan zonder afstandsregels en mondmaskers op voorwaarde dat men werkt met het COVID Safe Ticket. We vragen iedereen aan de ingang zijn/haar COVID Safe Ticket te tonen en rekenen hiervoor op ieders medewerking en begrip. Wie geen COVID Safe Ticket heeft, kan wel binnen mits voorleggen van een negatieve PCR test van max 24u oud. Kan je geen van beide voorleggen, dan kunnen we je helaas niet toelaten. Ieders gezondheid staat dan immers op het spel. *Factuur mogelijk vanaf een bedrag van €50. Tickets of bonnetjes bestellen - Klik hier Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt! Vragen of meer info? info@deprijkels.be

Verkoop 2 percelen op De Poort

Veneco realiseerde de uitbreiding van het bedrijventerrein De Prijkels in Deinze, Nazareth en Kruisem, langs de E17. Het bedrijventerrein is opgedeeld in 5 deelzones, waaronder De Poort. Deze vormt de toegang tot het bedrijventerrein en is bestemd voor bedrijven met een ondersteunende functie en kantoorachtigen. De Poort is een specifieke zone binnen het regionaal bedrijventerrein, gesitueerd op een duidelijke en herkenbare locatie. Door de ligging kunnen extra functies aangetrokken en ondergebracht worden in één of meerdere gebouwencomplexen. Veneco gaat over tot de verkoop van twee percelen grond, gekoppeld aan de verplichting tot realisatie en uitgifte door de koper van twee bedrijfsverzamelgebouwen - kantoorachtigen conform de voorschriften van het PRUP en zoals bepaald in de opdracht. Mogelijk zal Veneco ook een eigen kantoorbehoefte willen invullen in deze gebouwen. Contactgegevens Raf Anthoni: raf.anthoni@veneco.be Documenten Geïnteresseerden kunnen een voorstel indienen uiterlijk tot en met 17 september 2021 om 12.00 u. Het dossier is te downloaden en te bekijken via TED onder de referentie "Veneco-9810-01-bedrijventerrein de Prijkels_De Poort-F02".