Deinze Industrie Jobcafé 2020
< TERUG NAAR OVERZICHT

Deinze Industrie JOBCAFE 2020

Deinse werkgevers ontmoeten werknemers

@ Brielpoort

op donderdag 24.9.2020

 

De ondernemerskoepel Deinze Industrie vzw organiseert Deinze Industrie Jobcafé in het najaar en in de ruime Brielpoort, om bezoekers veilig in contact te brengen met een 40-tal bedrijven uit de regio.

Aanvankelijk was Deinze Industrie Jobcafé gepland in mei 2020, maar om de gekende redenen is deze boeiende beurs verplaatst naar de latere datum donderdag 24.9.2020 en gaat deze nu door in de Brielpoort.

 

Het wordt een boeiende jobbeurs, gericht op informele contacten met sterke bedrijven en enkele handelszaken in de regio.  De jobbeurs zal volledig veilig en gecontroleerd worden georganiseerd, zodat iedereen maximaal de kans krijgt om op een rustige manier de standhouders te bezoeken. Bezoekers kunnen doorlopend genieten van CV screenings van VDAB, tips en toepassingen voor het maken van sterke CV foto’s en een open bar.  Elkaar leren kennen is de boodschap.  Een smaakmaker van een bezoek aan Deinze Industrie Jobcafé vindt u hieronder.

VIDEO

D27-21579-Jobbeurs-beeld-met_datm.jpg

 

 

 

INSCHRIJVEN 

Bedrijven: de jobbeurs vindt plaats in de Brielpoort op donderdag 24 september 2020.  Meer dan 9 op de 10 bedrijven hebben hun standplaats behouden op de nieuwe datum, maar eventuele geïnteresseerde bedrijven kunnen zich nog aansluiten voor 4 resterende plaatsen.  Overheidsbedrijven, bedrijven uit de zorg- en veiligheidsector staan gegroepeerd op een apart Jobeiland. Mailen voor de laatste standplaatsen kan naar info@deinzeindustrie.be voor 20.8.2020.

 

Informatie: info@deinzeindustrie.be – coördinator Deinze Industrie Yannic Demeyer – 0497 480 657

 

Voor meer exposanten informatieklik hier

 
 
 
 
 
 
 
 

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!

Indian Summer 2022

Op vrijdagavond 16/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg).