BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Deinze Industrie Jobcafé 2020
< TERUG NAAR OVERZICHT

Deinze Industrie JOBCAFE 2020

Deinse werkgevers ontmoeten werknemers

@ Brielpoort

op donderdag 24.9.2020

 

De ondernemerskoepel Deinze Industrie vzw organiseert Deinze Industrie Jobcafé in het najaar en in de ruime Brielpoort, om bezoekers veilig in contact te brengen met een 40-tal bedrijven uit de regio.

Aanvankelijk was Deinze Industrie Jobcafé gepland in mei 2020, maar om de gekende redenen is deze boeiende beurs verplaatst naar de latere datum donderdag 24.9.2020 en gaat deze nu door in de Brielpoort.

 

Het wordt een boeiende jobbeurs, gericht op informele contacten met sterke bedrijven en enkele handelszaken in de regio.  De jobbeurs zal volledig veilig en gecontroleerd worden georganiseerd, zodat iedereen maximaal de kans krijgt om op een rustige manier de standhouders te bezoeken. Bezoekers kunnen doorlopend genieten van CV screenings van VDAB, tips en toepassingen voor het maken van sterke CV foto’s en een open bar.  Elkaar leren kennen is de boodschap.  Een smaakmaker van een bezoek aan Deinze Industrie Jobcafé vindt u hieronder.

VIDEO

D27-21579-Jobbeurs-beeld-met_datm.jpg

 

 

 

INSCHRIJVEN 

Bedrijven: de jobbeurs vindt plaats in de Brielpoort op donderdag 24 september 2020.  Meer dan 9 op de 10 bedrijven hebben hun standplaats behouden op de nieuwe datum, maar eventuele geïnteresseerde bedrijven kunnen zich nog aansluiten voor 4 resterende plaatsen.  Overheidsbedrijven, bedrijven uit de zorg- en veiligheidsector staan gegroepeerd op een apart Jobeiland. Mailen voor de laatste standplaatsen kan naar info@deinzeindustrie.be voor 20.8.2020.

 

Informatie: info@deinzeindustrie.be – coördinator Deinze Industrie Yannic Demeyer – 0497 480 657

 

Voor meer exposanten informatieklik hier