De Prijkels steunt De Warmste Week
< TERUG NAAR OVERZICHT

De Prijkels steunt De Warmste Week

Verschillende initiatieven in het kader van De Warmste Week zijn aan het broeden binnen De Prijkels, en dit willen we als bedrijvenvereniging héél graag ondersteunen.

Organiseer jij een actie, een quiz, een activiteit, verkoop je iets ikv De Warmste Week?
Registreer deze dan via onderstaande link samen met een woordje uitleg. Wij zorgen ervoor dat jouw actie wordt opgenomen in de communicatiekanalen binnen onze bedrijvenzone.

Registreer hier jouw actie.


Zo krijgt jouw actie de extra aandacht en ondersteuning die het verdient!

Organiseer je zelf geen actie, maar wil je wel graag jouw steun verlenen aan één van de andere initiatieven? Dan vind je binnenkort alle acties samengevat in een overzicht. (meer info volgt)

Schermafbeelding_2019-10-21_om_20.27.47.png

Econa Archiefvernietiging 2023

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 8 en donderdag 9 februari 2023.

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!