De EbikePort,  een duurzame oplossing om de elektrische fietsen te stallen
< TERUG NAAR OVERZICHT

E-bikes verschijnen meer en meer in het straatbeeld. Veel bedrijven rollen mobiliteitsplannen uit waarin de elektrische fiets een centrale rol speelt. Niet alleen rijden er zo een pak minder wagens rond, ook de milieu en gezondheidsvoordelen zijn talloos. Met een e-bike help je immers de ecologische voetafdruk te verminderen, beweeg je meer en begin je fris en monter aan je dag. Met een e-bike overbrug je bovendien gemakkelijk grotere afstanden, waardoor deze bikes voor een grotere groep mensen interessant worden. 

Ebikes zijn best prijzig bij aankoop. Een veilige en droge stalling is een sterke meerwaarde die de duurzaamheid van de bikes absoluut ten goede komt.

 

Envervest, specialist en expert in het ontwikkelen en beheren van Solar projecten, biedt met de EbikePort alles wat de e-bike-fietser wenst.
De EbikePort is een duurzame oplossing om de elektrische fietsen van werknemers en werkgevers te stallen.

De standaardversie is voorzien van ruimere doorgangen en tussenruimtes die grotere draaicirkels mogelijk te maken.  Dit geeft de gebruiker nog meer gebruikscomfort. De zonnepanelen op het dak voorzien vandaag 10,35 kWp aan stroom voor het laden van de batterijen van de elektrische fietsen.

Zo wordt het comfort van de fietsen 100% centraal gesteld.

De EbikePort ook volledig op maat gemaakt worden volgens de wensen van de klant. 

 

Ook aan de veiligheid is veel aandacht besteed. De EbikePort is standaard afgesloten en beveiligd met een badgesysteem. Je komt er niet zomaar in, want op de magneet van de schuifdeur wordt maar liefst een kracht van 500kg uitgeoefend. 

 

ACTIE voor de partners en leden van De Prijkels

Speciaal en uitzonderlijk voor de partners en de leden van de Prijkels koppelen we hier graag een mooie actie vast.

Bij bestelling van een Ebikeport geniet je vanaf nu tot het einde van augustus van deze kortingen:

-        €1500 korting, OF

-        Een gratis voorstudie solar met batterijen t.w.v. €2890, OF

-        Een batterij- en laadpalenstudie t.w.v. €2285

Heb je interesse? Wil je meer info? 

Neem dan zeker contact op via belgium@enervest.eu of bel naar 0474 43 28 35.

 

Meer info en details vind je HIER.  

 

Fiets veilig de zomer in en geniet van de mooie dagen! 

Afbeelding1.jpg

 Afbeelding2.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Prijkels Proper" Herfstschoonmaak

Nadat we noodgedwongen enkele edities moesten annuleren - iets met een wereldwijd virus -, zijn we heel opgetogen om te melden dat we op donderdag 21/10 de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak terug kunnen en mogen organiseren.

Infosessie Employee Engagement

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement. Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!

Indian Summer Afterwork 2021

Op vrijdagavond 17/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg). We voorzien heerlijke gourmet burgers (vlees én veggie) op de BBQ en de drank zal fris staan. Passeer zeker ook eens aan onze cocktail/mocktailbar. Een DJ zorgt van in het begin voor een leuke afterwork sfeer tot 01u. Dit event is de ideale manier om nog eens een terrasje te doen met de collega's, andere mensen van de zone te leren kennen, te netwerken en een dansje te placeren. Praktisch: Waar? Windsurfing Deinze (op wandelafstand van De Prijkels) Wanneer? vrijdag 17/09 vanaf 17u tot 01u. Ingangstickets: leden in voorverkoop: €5 pp - incl. btw* niet-leden of aan de kassa: €10 - incl. btw (hiervan kan geen factuur opgemaakt worden) Food & drinks: drankkaart €5 of €10 per kaart - incl. btw* Coronamaatregelen: Vanaf 13 augustus kunnen evenementen vanaf 1500 personen opnieuw doorgaan zonder afstandsregels en mondmaskers op voorwaarde dat men werkt met het COVID Safe Ticket. We vragen iedereen aan de ingang zijn/haar COVID Safe Ticket te tonen en rekenen hiervoor op ieders medewerking en begrip. Wie geen COVID Safe Ticket heeft, kan wel binnen mits voorleggen van een negatieve PCR test van max 24u oud. Kan je geen van beide voorleggen, dan kunnen we je helaas niet toelaten. Ieders gezondheid staat dan immers op het spel. *Factuur mogelijk vanaf een bedrag van €50. Tickets of bonnetjes bestellen - Klik hier Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt! Vragen of meer info? info@deprijkels.be

Verkoop 2 percelen op De Poort

Veneco realiseerde de uitbreiding van het bedrijventerrein De Prijkels in Deinze, Nazareth en Kruisem, langs de E17. Het bedrijventerrein is opgedeeld in 5 deelzones, waaronder De Poort. Deze vormt de toegang tot het bedrijventerrein en is bestemd voor bedrijven met een ondersteunende functie en kantoorachtigen. De Poort is een specifieke zone binnen het regionaal bedrijventerrein, gesitueerd op een duidelijke en herkenbare locatie. Door de ligging kunnen extra functies aangetrokken en ondergebracht worden in één of meerdere gebouwencomplexen. Veneco gaat over tot de verkoop van twee percelen grond, gekoppeld aan de verplichting tot realisatie en uitgifte door de koper van twee bedrijfsverzamelgebouwen - kantoorachtigen conform de voorschriften van het PRUP en zoals bepaald in de opdracht. Mogelijk zal Veneco ook een eigen kantoorbehoefte willen invullen in deze gebouwen. Contactgegevens Raf Anthoni: raf.anthoni@veneco.be Documenten Geïnteresseerden kunnen een voorstel indienen uiterlijk tot en met 17 september 2021 om 12.00 u. Het dossier is te downloaden en te bekijken via TED onder de referentie "Veneco-9810-01-bedrijventerrein de Prijkels_De Poort-F02".

Mobiliti-project: Animatiefilm