De EbikePort,  een duurzame oplossing om de elektrische fietsen te stallen
< TERUG NAAR OVERZICHT

E-bikes verschijnen meer en meer in het straatbeeld. Veel bedrijven rollen mobiliteitsplannen uit waarin de elektrische fiets een centrale rol speelt. Niet alleen rijden er zo een pak minder wagens rond, ook de milieu en gezondheidsvoordelen zijn talloos. Met een e-bike help je immers de ecologische voetafdruk te verminderen, beweeg je meer en begin je fris en monter aan je dag. Met een e-bike overbrug je bovendien gemakkelijk grotere afstanden, waardoor deze bikes voor een grotere groep mensen interessant worden. 

Ebikes zijn best prijzig bij aankoop. Een veilige en droge stalling is een sterke meerwaarde die de duurzaamheid van de bikes absoluut ten goede komt.

 

Envervest, specialist en expert in het ontwikkelen en beheren van Solar projecten, biedt met de EbikePort alles wat de e-bike-fietser wenst.
De EbikePort is een duurzame oplossing om de elektrische fietsen van werknemers en werkgevers te stallen.

De standaardversie is voorzien van ruimere doorgangen en tussenruimtes die grotere draaicirkels mogelijk te maken.  Dit geeft de gebruiker nog meer gebruikscomfort. De zonnepanelen op het dak voorzien vandaag 10,35 kWp aan stroom voor het laden van de batterijen van de elektrische fietsen.

Zo wordt het comfort van de fietsen 100% centraal gesteld.

De EbikePort ook volledig op maat gemaakt worden volgens de wensen van de klant. 

 

Ook aan de veiligheid is veel aandacht besteed. De EbikePort is standaard afgesloten en beveiligd met een badgesysteem. Je komt er niet zomaar in, want op de magneet van de schuifdeur wordt maar liefst een kracht van 500kg uitgeoefend. 

 

ACTIE voor de partners en leden van De Prijkels

Speciaal en uitzonderlijk voor de partners en de leden van de Prijkels koppelen we hier graag een mooie actie vast.

Bij bestelling van een Ebikeport geniet je vanaf nu tot het einde van augustus van deze kortingen:

-        €1500 korting, OF

-        Een gratis voorstudie solar met batterijen t.w.v. €2890, OF

-        Een batterij- en laadpalenstudie t.w.v. €2285

Heb je interesse? Wil je meer info? 

Neem dan zeker contact op via belgium@enervest.eu of bel naar 0474 43 28 35.

 

Meer info en details vind je HIER.  

 

Fiets veilig de zomer in en geniet van de mooie dagen! 

Afbeelding1.jpg

 Afbeelding2.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Econa Archiefvernietiging 2023

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 8 en donderdag 9 februari 2023.

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!