Archiefvernietiging door Econa
< TERUG NAAR OVERZICHT

Schermafbeelding_2018-01-15_om_12.11.22.png

 

Econa helpt je bij de start van dit nieuwe jaar graag met het vernietigen van uw vertrouwelijke documenten.

Ze organiseren daarom op woensdag 26 en donderdag 27 februari 2020 een mobiele archiefvernietiging.

Schrijf je uiterlijk in op woensdag 19/2/2020 (de inschrijvingen zijn afgesloten intussen).

 

Jouw voordelen
✅ Door vernietiging op jouw locatie ben je 100 % zeker dat het confidentieel karakter van je documenten nooit verloren gaat.
✅ Dankzij het snel en efficiënt concept spaar je geld en tijd uit.
✅ Het opgehaalde papier wordt 100 % gerecycleerd.
✅ De coördinatie gebeurt door Econa.
✅ Je geniet door je deelname aan deze groepsaankoop 20 euro/m³ korting en ontvangt een factuur van 110 euro/m³ (i.p.v. 130 euro/m³).

 

Waar moet je op letten?

  • Enkel papier en karton worden vernietigd. Kantoorafval wordt niet meegenomen.
  • Uw documenten mogen in classeurs zitten. Ander metaal dient verwijderd te worden.

 

Verdere info:

Eveline Goossens
coördinator Econa vzw

Dorp 1, 9810 Nazareth
info@econa.be - www.econa.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!

Indian Summer 2022

Op vrijdagavond 16/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg).