Annulatie Prijkels Proper
< TERUG NAAR OVERZICHT

Hallo Prijkels-Proper Enthousiasteling

Naar aanleiding van de bijkomende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus af te remmen, zal de herfstschoonmaak Prijkels Proper van vrijdag 23/10 helaas niet doorgaan. Of toch niet in groep, zoals we dit voorzien hadden. We willen niet dat er onnodige risico’s genomen worden en wensen dat iedereen gezond blijft!

 

Omdat daarentegen ook de omgeving onze zorg is, en we weten dat een zwerfvuilactie absoluut een positieve impact heeft op onze omgeving, wil het team van Prijkels Proper jullie wel motiveren om op eigen initiatief en op kleine schaal zwerfvuilacties te organiseren. 
Laat deze annulatie je zeker niet weerhouden om zelf, of met enkele collega's, over de middag een wandeling te maken en ondertussen wat zwerfvuil op te rapen. Hiervoor kunnen wij het nodige materiaal voorzien. Als jullie een seintje geven zorgen we dan ook dat het vuil opgehaald wordt.

 

Heb je zelf geen grijper, en wens je er één? 
Laat het ons dan snel weten via info@deprijkels.be.

 

Van zodra het Coronavirus onder controle is, organiseren we met heel veel plezier een nieuwe grootschalige ruimactie. Wij kijken hier alvast naar uit!

 

Hou het intussen veilig, en tot snel!

 

Mvg,
Team Prijkels Proper,
Nicolas, Leen, Patricia 
 
 
 
 
 
 

Infosessie 'Spreken in het Openbaar' met Wim Devilder

Niemand minder dan VRT-icoon Wim De Vilder verzorgt deze opleiding 'Spreken in het Openbaar'. Niet te missen tips & tricks voor elke ondernemer en bedrijfsleider!

Infoavond Consortiumbewaking Securitas

vzw de prijkels en Roeland de Vulder CEO van Securitas nodigen alle bedrijven van de bedrijvenzone uit op deze infoavond. Ze zorgen voor de veiligheid op onze bedrijvenzone en gaan hiervoor 's nachts op pad. We 'zien' ze dus niet (altijd), de mannen van de beveiliging. Daarom organiseren we deze infoavond. Even het licht laten schijnen op zij die we nooit zien, maar die er wel zijn. Verder laat securitas jullie graag kennismaken met hun nieuwigheden zoals combinatie consortium en technologie, gebruik van de app, enz.

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij!

Nieuw in het aanbod van de groepsaankoop: een thuisbatterij! Wie kan meedoen? Oost-Vlaamse KMO’s, VZW’s’, VME’s of zelfstandigen Wie al zonnepanelen heeft, kan meedoen aan de groepsaankoop voor enkel een thuisbatterij. Hiermee kan je je zelfconsumptie verhogen tot zo’n 70% van de elektriciteit die je zelf opwekt. Een slimme zet voor je portemonnee! Na inschrijving krijg je een persoonlijk voorstel. De installatieperiode voor deze groepsaankoop loopt tot half april 2023. Een initiatief van de Provincie Oost-Vlaanderen. Ik schrijf me in voor de groepsaankoop.

Prijkels Proper Herfstschoonmaak

Op donderdag 20/10 organiseren we de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak. Na een succesvolle zwerfvuil ruimacties afgelopen lente, nemen we na deze zomerperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in!

Indian Summer 2022

Op vrijdagavond 16/09 nodigen we alle werknemers op de Prijkels uit naar onze Indian Summer Afterwork Party. Het is de bedoeling dat dit één groot Prijkels Personeelsfeest wordt. Vanaf 17u is iedereen welkom op het lounge terras aan de surfput in Deinze (baantje inrijden rechtover de kruising van de E3-Laan en de Oudenaardse Steenweg).