BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Annulatie Prijkels Proper
< TERUG NAAR OVERZICHT

Hallo Prijkels-Proper Enthousiasteling

Naar aanleiding van de bijkomende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus af te remmen, zal de herfstschoonmaak Prijkels Proper van vrijdag 23/10 helaas niet doorgaan. Of toch niet in groep, zoals we dit voorzien hadden. We willen niet dat er onnodige risico’s genomen worden en wensen dat iedereen gezond blijft!

 

Omdat daarentegen ook de omgeving onze zorg is, en we weten dat een zwerfvuilactie absoluut een positieve impact heeft op onze omgeving, wil het team van Prijkels Proper jullie wel motiveren om op eigen initiatief en op kleine schaal zwerfvuilacties te organiseren. 
Laat deze annulatie je zeker niet weerhouden om zelf, of met enkele collega's, over de middag een wandeling te maken en ondertussen wat zwerfvuil op te rapen. Hiervoor kunnen wij het nodige materiaal voorzien. Als jullie een seintje geven zorgen we dan ook dat het vuil opgehaald wordt.

 

Heb je zelf geen grijper, en wens je er één? 
Laat het ons dan snel weten via info@deprijkels.be.

 

Van zodra het Coronavirus onder controle is, organiseren we met heel veel plezier een nieuwe grootschalige ruimactie. Wij kijken hier alvast naar uit!

 

Hou het intussen veilig, en tot snel!

 

Mvg,
Team Prijkels Proper,
Nicolas, Leen, Patricia