Annulatie Prijkels Proper
< TERUG NAAR OVERZICHT

Hallo Prijkels-Proper Enthousiasteling

Naar aanleiding van de bijkomende maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus af te remmen, zal de herfstschoonmaak Prijkels Proper van vrijdag 23/10 helaas niet doorgaan. Of toch niet in groep, zoals we dit voorzien hadden. We willen niet dat er onnodige risico’s genomen worden en wensen dat iedereen gezond blijft!

 

Omdat daarentegen ook de omgeving onze zorg is, en we weten dat een zwerfvuilactie absoluut een positieve impact heeft op onze omgeving, wil het team van Prijkels Proper jullie wel motiveren om op eigen initiatief en op kleine schaal zwerfvuilacties te organiseren. 
Laat deze annulatie je zeker niet weerhouden om zelf, of met enkele collega's, over de middag een wandeling te maken en ondertussen wat zwerfvuil op te rapen. Hiervoor kunnen wij het nodige materiaal voorzien. Als jullie een seintje geven zorgen we dan ook dat het vuil opgehaald wordt.

 

Heb je zelf geen grijper, en wens je er één? 
Laat het ons dan snel weten via info@deprijkels.be.

 

Van zodra het Coronavirus onder controle is, organiseren we met heel veel plezier een nieuwe grootschalige ruimactie. Wij kijken hier alvast naar uit!

 

Hou het intussen veilig, en tot snel!

 

Mvg,
Team Prijkels Proper,
Nicolas, Leen, Patricia 
 
 
 
 
 
 

Prijkels Minivoetbalcup 2022

Na een veel te lange Corona-periode is het eindelijk terug daar: de Prijkels Minivoetbalcup! De sportievelingen onder ons worden op vrijdag 3 juni verwacht in de sporthal van Nazareth (Drapstraat 76). We starten om 17u en eindigen rond 23u.

Prijkels Proper Lenteschoonmaak

Op donderdag 24/03 organiseren we de "Prijkels Proper" Lenteschoonmaak! Na onze succesvolle zwerfvuil ruimactie afgelopen herfst, nemen we na deze winterperiode onze volledige zone opnieuw onder handen. We rekenen daarbij op vrijwilligers van alle bedrijven die zich over de middag een uurtje willen vrijmaken. Materiaal (fluovestjes, handschoenen, grijpstokken, vuilniszakken, …) wordt door de bedrijvenvereniging en Mooimakers.be ter beschikking gesteld. Praktisch: Datum: donderdag 24 maart 2022 Tijdstip: Tussen 12u en 13u30 Startpunt en route: na inschrijving word je geïnformeerd over deze praktische afspraken Registreren is verplicht en doe je via DEZE LINK Inschrijven kan t.e.m. 18 maart. Voor iedere vrijwilliger voorziet VZW De Prijkels een lekkere pasta van de Pastamobiel, verzorgd door Very Food Catering. Wees er dus zeker bij, we verwelkomen je graag! De actie zorgt niet alleen voor een mooiere wereld, maar bovendien ook voor extra collegialiteit door samen met plezier aan een duurzaam doel te werken. Heel graag tot 24 maart!

Econa Archiefvernietiging

Econa organiseert een mobiele archiefvernietiging op woensdag 16 en donderdag 17 februari 2022. Schrijf in tegen uiterlijk donderdag 10 februari 2022. Dit aanbod geldt voor alle ondernemingen, gevestigd te Nazareth en het volledige grondgebied van bedrijvenzone De Prijkels.

"Prijkels Proper" Herfstschoonmaak

Nadat we noodgedwongen enkele edities moesten annuleren - iets met een wereldwijd virus -, zijn we heel opgetogen om te melden dat we op donderdag 21/10 de "Prijkels Proper" Herfstschoonmaak terug kunnen en mogen organiseren.

Infosessie Employee Engagement

Graag nodigen wij jou uit op donderdag 7 oktober 2021 bij Auberge De Pêcheur voor een dynamisch debat en panelgesprek over Employee Engagement. Aansluitend maak je kennis met een originele teambuildingactiviteit en tot slot heffen we een glas tijdens een deugddoend netwerkingmoment!