Een voordelig fietsplan voor de volledige industriezone De Prijkels
< TERUG NAAR OVERZICHT

Op zoek naar een elektrische fiets? Via De Prijkels en JOULE kan je vanaf nu instappen op een voordelige groepsaankoop. 

Van 20/07/2021 tot 30/09/2021 kan je genieten van een voordelig fietspakket inclusief:

 • Een elektrische kwaliteitsvolle fiets van Oxford of Gazelle met een vaste korting
 • Een gratis eerste onderhoud na 1 jaar op het werk: de mobiele technieker van JOULE komt ter plaatse voor een onderhoud van je fiets.
 • Een gratis extra fietsslot
 • Een korting op alle accessoires van 10%


Het volledige assortiment kan je via de speciale website bekijken. 

Het aanbod van JOULE bestaat uit uitsluitend kwalitatieve A-merken (Gazelle, Oxford of Velo de Ville) met centrale middenmoter van Bosch of Shimano.  

 • Aanbod van bestverkochte fietsen binnen het JOULE-gamma
 • Centrale middenmoter aandrijving: Bosch of Shimano motor
 • Voordeelpakket van +/- €500 
 • Power pack van 400Wh of 500Wh
 • Optioneel: Omnium schade-en diefstalverzekering
 • Wil je de fiets aankopen via jouw bank? We bezorgen een offerte binnen de 24 uur!
 • Standaard garantie (2 jaar op de onderdelen, 5 jaar op het frame)
 • Herstelservice door JOULE.  Bij problemen met de fiets kan je dus steeds terecht via onze telefooncentrale. 


Kom eens langs op de testdagen!

De testdagen worden georganiseerd op de truckparking van De Prijkels. Inschrijven voor één van de testdagen kan via onze website (inschrijven op de website).

 • Stel uw vragen aan één van de JOULE medewerkers
 • Bekijk de accessoires en de fietsen
 • Maak een testrit
 • Bestel uw fiets ter plaatse


Meer informatie over de groepsaankoop:

Alle informatie over de groepsaankoop kan je op de speciale website van De Prijkels terugvinden ( klik hier). Wil je liever een persoonlijk advies? Kom dan naar de testdag of telefoon naar onze centrale via 050/89.26.89


Over JOULE

JOULE is een B2B fietsenmaker die dagelijks fietsplannen voor bedrijven en openbare diensten uit België uitwerkt. Hun aanbod bestaat uit fietsleasing, groepsaankoop, bedrijfsfietsen en fietsonderhoud. 

We leveren daarbij een mobiele herstelservice waar we de fiets komen herstellen op de locatie.


Contactgegevens:

Een voordelig fietsplan voor de volledige industriezone De Prijkels

Op zoek naar een elektrische fiets? Via De Prijkels en JOULE kan je vanaf nu instappen op een voordelige groepsaankoop. Van 20/07/2021 tot 30/09/2021 kan je genieten van een voordelig fietspakket inclusief: - Een elektrische kwaliteitsvolle fiets van Oxford of Gazelle met een vaste korting - Een gratis eerste onderhoud na 1 jaar op het werk: de mobiele technieker van JOULE komt ter plaatse voor een onderhoud van je fiets. - Een gratis extra fietsslot - Een korting op alle accessoires van 10% Het volledige assortiment kan je via de speciale website bekijken. Het aanbod van JOULE bestaat uit uitsluitend kwalitatieve A-merken (Gazelle, Oxford of Velo de Ville) met centrale middenmoter van Bosch of Shimano. - Aanbod van bestverkochte fietsen binnen het JOULE-gamma - Centrale middenmoter aandrijving: Bosch of Shimano motor - Voordeelpakket van +/- €500 - Power pack van 400Wh of 500Wh - Optioneel: Omnium schade-en diefstalverzekering - Wil je de fiets aankopen via jouw bank? We bezorgen een offerte binnen de 24 uur! - Standaard garantie (2 jaar op de onderdelen, 5 jaar op het frame) - Herstelservice door JOULE. Bij problemen met de fiets kan je dus steeds terecht via onze telefooncentrale. Kom eens langs op de testdagen! De testdagen worden georganiseerd op de truckparking van De Prijkels. Inschrijven voor één van de testdagen kan via onze website (inschrijven op de website). - Stel uw vragen aan één van de JOULE medewerkers - Bekijk de accessoires en de fietsen - Maak een testrit - Bestel uw fiets ter plaatse Meer informatie over de groepsaankoop: Alle informatie over de groepsaankoop kan je op de speciale website van De Prijkels terugvinden ( klik hier). Wil je liever een persoonlijk advies? Kom dan naar de testdag of telefoon naar onze centrale via 050/89.26.89 Over JOULE JOULE is een B2B fietsenmaker die dagelijks fietsplannen voor bedrijven en openbare diensten uit België uitwerkt. Hun aanbod bestaat uit fietsleasing, groepsaankoop, bedrijfsfietsen en fietsonderhoud. We leveren daarbij een mobiele herstelservice waar we de fiets komen herstellen op de locatie. Contactgegevens: - Telefooncentrale: 050/89.26.89 - Verantwoordelijke JOULE: o Laurens Verbeke o laurens@joulebikes.be

Truckparking: Onderzoek parkeerbehoefte