De EbikePort,  een duurzame oplossing om de elektrische fietsen te stallen
< TERUG NAAR OVERZICHT

E-bikes verschijnen meer en meer in het straatbeeld. Veel bedrijven rollen mobiliteitsplannen uit waarin de elektrische fiets een centrale rol speelt. Niet alleen rijden er zo een pak minder wagens rond, ook de milieu en gezondheidsvoordelen zijn talloos. Met een e-bike help je immers de ecologische voetafdruk te verminderen, beweeg je meer en begin je fris en monter aan je dag. Met een e-bike overbrug je bovendien gemakkelijk grotere afstanden, waardoor deze bikes voor een grotere groep mensen interessant worden. 

Ebikes zijn best prijzig bij aankoop. Een veilige en droge stalling is een sterke meerwaarde die de duurzaamheid van de bikes absoluut ten goede komt.

 

Envervest, specialist en expert in het ontwikkelen en beheren van Solar projecten, biedt met de EbikePort alles wat de e-bike-fietser wenst.
De EbikePort is een duurzame oplossing om de elektrische fietsen van werknemers en werkgevers te stallen.

De standaardversie is voorzien van ruimere doorgangen en tussenruimtes die grotere draaicirkels mogelijk te maken.  Dit geeft de gebruiker nog meer gebruikscomfort. De zonnepanelen op het dak voorzien vandaag 10,35 kWp aan stroom voor het laden van de batterijen van de elektrische fietsen.

Zo wordt het comfort van de fietsen 100% centraal gesteld.

De EbikePort ook volledig op maat gemaakt worden volgens de wensen van de klant. 

 

Ook aan de veiligheid is veel aandacht besteed. De EbikePort is standaard afgesloten en beveiligd met een badgesysteem. Je komt er niet zomaar in, want op de magneet van de schuifdeur wordt maar liefst een kracht van 500kg uitgeoefend. 

 

ACTIE voor de partners en leden van De Prijkels

Speciaal en uitzonderlijk voor de partners en de leden van de Prijkels koppelen we hier graag een mooie actie vast.

Bij bestelling van een Ebikeport geniet je vanaf nu tot het einde van augustus van deze kortingen:

-        €1500 korting, OF

-        Een gratis voorstudie solar met batterijen t.w.v. €2890, OF

-        Een batterij- en laadpalenstudie t.w.v. €2285

Heb je interesse? Wil je meer info? 

Neem dan zeker contact op via belgium@enervest.eu of bel naar 0474 43 28 35.

 

Meer info en details vind je HIER.  

 

Fiets veilig de zomer in en geniet van de mooie dagen! 

Afbeelding1.jpg

 Afbeelding2.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een voordelig fietsplan voor de volledige industriezone De Prijkels

Op zoek naar een elektrische fiets? Via De Prijkels en JOULE kan je vanaf nu instappen op een voordelige groepsaankoop. Van 20/07/2021 tot 30/09/2021 kan je genieten van een voordelig fietspakket inclusief: - Een elektrische kwaliteitsvolle fiets van Oxford of Gazelle met een vaste korting - Een gratis eerste onderhoud na 1 jaar op het werk: de mobiele technieker van JOULE komt ter plaatse voor een onderhoud van je fiets. - Een gratis extra fietsslot - Een korting op alle accessoires van 10% Het volledige assortiment kan je via de speciale website bekijken. Het aanbod van JOULE bestaat uit uitsluitend kwalitatieve A-merken (Gazelle, Oxford of Velo de Ville) met centrale middenmoter van Bosch of Shimano. - Aanbod van bestverkochte fietsen binnen het JOULE-gamma - Centrale middenmoter aandrijving: Bosch of Shimano motor - Voordeelpakket van +/- €500 - Power pack van 400Wh of 500Wh - Optioneel: Omnium schade-en diefstalverzekering - Wil je de fiets aankopen via jouw bank? We bezorgen een offerte binnen de 24 uur! - Standaard garantie (2 jaar op de onderdelen, 5 jaar op het frame) - Herstelservice door JOULE. Bij problemen met de fiets kan je dus steeds terecht via onze telefooncentrale. Kom eens langs op de testdagen! De testdagen worden georganiseerd op de truckparking van De Prijkels. Inschrijven voor één van de testdagen kan via onze website (inschrijven op de website). - Stel uw vragen aan één van de JOULE medewerkers - Bekijk de accessoires en de fietsen - Maak een testrit - Bestel uw fiets ter plaatse Meer informatie over de groepsaankoop: Alle informatie over de groepsaankoop kan je op de speciale website van De Prijkels terugvinden ( klik hier). Wil je liever een persoonlijk advies? Kom dan naar de testdag of telefoon naar onze centrale via 050/89.26.89 Over JOULE JOULE is een B2B fietsenmaker die dagelijks fietsplannen voor bedrijven en openbare diensten uit België uitwerkt. Hun aanbod bestaat uit fietsleasing, groepsaankoop, bedrijfsfietsen en fietsonderhoud. We leveren daarbij een mobiele herstelservice waar we de fiets komen herstellen op de locatie. Contactgegevens: - Telefooncentrale: 050/89.26.89 - Verantwoordelijke JOULE: o Laurens Verbeke o laurens@joulebikes.be

Truckparking: Onderzoek parkeerbehoefte