Ophaling KGA
< TERUG NAAR OVERZICHT

OPHALING KGA 


Klein Gevaarlijk Afval (KGA) zoals lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, lege cartridges en toners … worden vaak voor lange tijd opgeslagen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer. Bedrijven zijn verplicht Klein Gevaarlijk Afval (KGA) afzonderlijk in te zamelen.


Momenteel zijn er gesprekken lopende met SUEZ om eventueel een ophaling te organiseren voor klein, gevaarlijk afval (KGA). 

Om alles in goede banen te leiden, en voornamelijk om een goed en duidelijk zicht te krijgen van de nood binnen de industriezone De Prijkels, vragen wij jou om bij interesse dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen en via onderstaande knop terug te sturen.

Graag alle antwoorden doorsturen tegen ten laatste 11 september 2020 via onderstaande link:


REGISTREER JE HIER*

 

* Dit geldt als infoformulier en verbindt geen van beide partijen tot een effectieve ophaling. Wij informeren met dit formulier naar de nood binnen onze industriezone, en bij voldoende registraties, zal ook effectief over gegaan worden tot ophaling. Reken dat deze ophaling dan ten vroegste vanaf midden oktober kan gebeuren. Hiervan wordt u via email (cfr registratie) verder op de hoogte gehouden. Eventuele voorwaarden, prijs, en ophaaldata zullen ook nadien meegedeeld worden.

 

 

Schermafbeelding_2020-08-18_om_16.29.38.png