HR & Jobs


Een job binnen De Prijkels? Dat kan!

 

Neem hier een kijkje voor alle recente openstaande vacatures.  

 

Schermafbeelding_2019-10-22_om_11.33.59.png

 


 
 
 
 
Help uw medewerkers bij het indienen van de aangifte in de personenbelasting!

personenbelasting_aanslagjaar_2017.jpg

Sinds kort valt de bruine envelop opnieuw in de brievenbus en is het mogelijk om de aangifte in de personenbelasting in te dienen via Tax-On-Web. De belastingaangifte is echter nog maar eens complexer geworden. Het formulier bevat namelijk 75 extra codes. De aangifte telt nu in totaal 885 codes, waarvan er 161 enkel betrekking hebben op de woningfiscaliteit. Helemaal alleen het fiscale doolhof verkennen is bijgevolg niet zonder risico.

Van een aantal financiële gegevens is de fiscus reeds op de hoogte. Deze gegevens zullen daarom automatisch vooraf ingevuld worden in Tax-On-Web. Deze informatie is echter niet altijd correct. Vaak ontbreken namelijk nog een aantal gegevens die bij de eindafrekening zwaar kunnen doorwegen wanneer ze niet opgenomen werden in de aangifte.

Om uw werknemers een handje te helpen, kunt u hen een extra dienstverlening aanbieden door uw belastingconsulent onder de arm te nemen en hen die jaarlijkse frustratie te ontnemen. Met de hulp van een fiscaal expert zal hun aangifte niet alleen correct zijn, maar ook optimaal. Een expert zal namelijk:

- aftrekposten en/of belastingverminderingen zien, die de werknemer zelf over het hoofd zag;
- alle uitzonderingen kennen en;
- de woonkredieten correct in de aangifte rapporteren.

Vanaf zes aangiftes komen wij graag bij u langs om de aangiftes van uw medewerkers in te vullen. Wij bezorgen hen op voorhand een korte vragenlijst om zicht te krijgen op hun persoonlijke situatie en vragen hen om alle benodigde fiches en attesten mee te brengen.

Wenst u hierover meer informatie, neem dan contact op met uw relatiebeheerder of met een van onze specialisten via contact@vdl.be.


Met vriendelijke groeten,
Sofie Wauman & Charlotte Lemahieu - Vandelanotte